bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбудеться Kyiv Global Summit «Women. Peace. Security»
27.09.2018

5 жовтня в КВЦ «Парковий» в Києві пройде Kyiv Global Summit «Women. Peace. Security», присвячений питанням мирного врегулювання військових конфліктів, подолання соціально-гуманітарної кризи і участі жінок в процесі миротворення.

До участі в Саміті запрошені понад 500 українських та іноземних гостей - депутати Європарламенту та національних парламентів країн світу, представники міжнародних організацій, іноземних дипломатичних місій, народні депутати України, лідери думок, керівники громадських та правозахисних організацій.

Програма Саміту передбачає виступи спікерів зі світовим ім’ям на трьох панельних дискусіях. На першій обговорять питання участі жінок у миротворчому процесі та світовий досвід врегулювання збройних протистоянь. Друга дискусія буде присвячена пошуку інструментів та можливостей встановлення миру на Сході України. На третій обговорять шляхи подолання та попередження негативних наслідків збройного конфлікту. 

Серед організаторів Саміту - міжфракційне депутатське об’єднання “Жінки. Мир. Безпека”, Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму, підкомітет з питань гендерної рівності та недискримінації Комітету Верховної Ради України з прав людини, Girl2Leader Ukraine - глобальна кампанія “Women Political Leaders”, яка спрямована на передачу досвіду жінками-лідерами молодшому поколінню дівчат.

Саміт відбудеться 5 жовтня о 10.00 у КВЦ “Парковий”, місто Київ. Участь у заході безкоштовна. Зареєструватися до участі та дізнатися більш детальну інформацію про Саміт можна на сайті www.kgs.in.ua та на фб-сторінці www.facebook.com/KGSWPS.

 

Контакти

  • Юрій +38 (066) 252 27 81 (комунікація зі спікерами та партнерами);
  • Наталія +38 (099) 024 37 28 (комунікація з закордонними спікерами); Жанна +38 (063) 590 01 75 (акредитація ЗМІ)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.