bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум лідерів змін Харківської області
03.12.2018

 «Форум лідерів змін Харківської області» – перший форум для реалізації спільного бачення прогресивного, економічного та безпечного майбутнього Харківщини та ролі кожного учасника та учасниці в ньому.

Україна потребує інновацій та тотальної модернізації всього, що нас оточує: державного управління, бізнес-моделей, технологій виробництва, культури управління тощо. Інакше відставання в розвитку від решти світу скоро стане катастрофічним. Усі зацікавлені в змінах – влада, бізнес, громадський сектор або будь-хто із нас – мають вміти спілкуватися та працювати в рази продуктивніше в порівнянні з країнами-лідерами.

Адже перш ніж летіти підкорювати світ, ми повинні зробити себе ефективними. А це значить, перед нами стоїть системна непроста задача. Тому наскрізною темою «ФОРУМУ ЛІДЕРІВ ЗМІН ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ “СОЛІДАРНІСТЬ ТА ВЗАЄМОДІЯ НДО, ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ — ЗАПОРУКА СТАЛОГО РОЗВИТКУ (на прикладах регіональних історій успіху)»  ми обрали ємне слово – «Результат».

14 грудня ми розкриємо успішні проекти взаємодії учасників ринку – громадського сектору, влади та бізнесу, що завдяки успішній співпраці, змогли просунутися далі у впровадженні результат-орієнтованих проектів.

Ми поговоримо про те, яким чином досягати дієвих змін в складних умовах. Як долати кризи та перепони на шляху до досягнення мети. Які управлінські технології та інструменти використовувати. Як надихати і вести за собою людей, і де самому знаходити мотивацію для досягнення амбітних цілей.

Про це та багато іншого поговоримо на 
«ФОРУМІ ЛІДЕРІВ ЗМІН ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ “СОЛІДАРНІСТЬ ТА ВЗАЄМОДІЯ НДО, ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ — ЗАПОРУКА СТАЛОГО РОЗВИТКУ 
(на прикладах регіональних історій успіху)».

Реєстрація

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.