bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція «Змінюючи місто: як громада може вплинути на діяльність міських рад»
14.02.2019

Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Тransparency International запрошує всіх охочих на відкриту лекцію «Змінюючи місто: як громада може вплинути на діяльність міських рад та яка роль комунікацій у цьому процесі».

Спільно ми поговоримо про те, які інструменти впливу на процеси прийняття рішень у місті є громади та як зробити так, щоб міська рада дослухалася до містян. Окремо зупинимося на питаннях комунікації своїх успіхів (для міськрад та активістів) – як це робити правильно, для кого і чому це важливо. Окрім цього, презентуємо діяльність Програми Transparent Cities/Прозорі міста, яку впроваджує Тransparency 

International Ukraine, та розповімо чим програма може бути корисною для громади міста Хмельницький, а також спільно спробуємо знайти шляхи вирішення проблем міста.

Захід відбудеться у місті Хмельницький 21 лютого о 16:00 за адресою Вул. Проскурівська 65 (Хмельницька дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва). Реєстрація з 15:30. Обов’язкова реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/s0knGsILvaLJyoTA3. Дедлайн реєстрації – 20 лютого.

Спікери: Аліна КОБЕНКО,менеджер з комунікацій ТransparencyInternational Україна та Анатолій КОТОВ, асистент програми TransparentCities/Прозорі міста.

Цей Проект став можливим завдяки Агентству Сполучених Штатів з міжнародного розвитку та щедрій підтримці американського народу.

Контакти

  • Контактна особа: Аліна Кобенко
  • м.т. +38 0930648865
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

Юрій Калюжний   1886 днів тому   #  

Дуже цікава лекція і вважаю її за необхідною. Але, у мене питання до організаторів проведення такого заходу та тих, хто буде читати матеріал: " Знаєте ви, чи ні, хто створив органи місцевої влади у місті Хмельницькому?" Запросить копію картки державної реєстрації цих органів. Запросить копію свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи Хмельницької міської ради. Запросить інформацію про створення комунальних підприємств. Коли це все зберетє, то порівняйте наявну у вас інформацію з ст.5-13, 140-143 Конституції України, з Бюджетним і Господарським, та Цивільним Кодексами, а також не забутьте про ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні".
Якщо будуть питання то пишіть мені на мою адресу: [email protected] правозахисник Юрій Калюжний, ГО "Луганська правозахисна група". Дякую за розуміння у спільному спротиву корупції на місцевому рівні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.