bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку презентують он-лайн курс ефективної співпраці влади та громадськості
08.08.2019

12 серпня 2019 року відбудеться презентація он-лайн курсу «Взаємодія органів державної влади із громадськістю», що розроблений ПРООН у співпраці із Національним агентством України з питань державної служби та Секретаріатом Кабінету Міністрів України.

Курс присвячений розгляду різних рівнів взаємодії. Він покликаний розповісти про те, для чого консультуватися з громадськістю та з ким консультуватися, принципи та стандарти консультацій з громадськістю. Детально розглядається організація консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення, електронних консультацій та вивчення громадської думки. Окрему увагу курсу приділено алгоритмам організації консультацій, а також оцінці їх результатів та підготовці звітів.

Презентовані інструменти взаємодії будуть цікаві та корисні для лідерів громадянського суспільства, бо стануть важливими помічниками у налагодженні співпраці, впливу та взаємодії із владою.

Місце проведення заходу: Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (м. Луцьк, проспект Відродження, 24).

Початок заходу: 10:00. Орієнтовна тривалість – 2 години.

Учасникам, котрі зареєструються до 08 серпня включно до 14:00 год., за наявності квитка, будуть повернуті кошти за проїзд. Кількість місць обмежена.

Контакти для реєстрації: +380502228856 Людмила Василюк, [email protected].

Спікер заходу: Ірина Гайдучик, голова Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії.

Контакти

  • Дмитро Безвербний - 063 413 60 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.