bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Ліга успіху: Пробудження сили» запрошує запорізьких підлітків
16.09.2019

Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» продовжує набір учасників нового сезону вже легендарного проекту «Ліга Успіху», який отримав назву «Ліга успіху: Пробудження сили».

Проект допомагає підліткам розвинути лідерські якості, навички роботи в команді, ораторську майстерність, вміння вести переговори, вирішувати конфлікти, розвиває багато інших корисних знань та навичок. А ще «Ліга успіху» допомагає зробити перші кроки у волонтерській та громадської діяльності, стати частиною величезного руху чудових людей, що змінюють цей світ на краще.

В рамках проекту «Ліга успіху: Пробудження сили» учасників очікують класні тренінги, майстер-класи, воркшопи від цікавих і надихаючих спікерів, тренерів і наставників. Разом ми будемо придумувати і реалізовувати круті яскраві заходи, про які дізнається все місто. Поїдемо в інші міста України, щоб вивчити досвід таких же неординарних людей, і поділитися з ними своїм досвідом. А через рік разом влаштуємо грандіозний підсумковий табір на морському узбережжі!

І що важливо - «Ліга успіху» - це зібрання класних, позитивних, креативних людей, з якими буде цікаво і вчитися, і творити чудові речі, і просто весело проводити час.

Участь в проекті - безкоштовна. Більш того, проект оплачує проїзд, проживання та харчування під час навчальних поїздок в інші міста.

До участі в проекті запрошуються підлітки Запоріжжя віком від 14 до 17 років. Пріоритет при відборі буде надаватися дітям вразливих категорій, але діти без будь-яких статусів також зможуть брати участь в проекті.

Для подачі заявки необхідно заповнити анкету за лінком https://bitly.su/lFMRg.
Останній день для подачі заявок - 17 вересня 2019 року.
Результати відбору будуть повідомлені до 23 вересня.

Залишилося додати, що проект офіційно називається «Розвиток громадської активності серед підлітків та молоді вразливих категорій Запоріжжя», і реалізується за підтримки Посольства США в Україні.

За додатковою інформацією звертайтеся: Микола Колодяжний, 067 614 10 53

 

 

 

Контакти

  • Микола Колодяжний
  • 067 614 10 53

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.