bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Живі історії в медіа та літературі
23.09.2019

Як історичне знання стає популярним? Як працюють публічні історики та популяризатори історії? Чи впливають сучасні формати на зміст та якість знань про минуле? На ці та інші питання шукаємо відповіді в ході лекцій, дискусій та обговорень.

За межами академічних аудиторій тим, хто працює з минулим та пам’яттю доводиться грати за правилами популярної культури, підлаштовуватися під панівні там формати. Можна по-різному до цього ставитися, проте медіа та література, на рівні зі школою, є основними каналами, через які суспільство формує власні уявлення про минуле. Як історичне знання стає популярним? Як працюють публічні історики та популяризатори історії? Чи впливають сучасні формати на зміст та якість знань про минуле? На ці та інші питання шукаємо відповіді в ході лекцій, дискусій та обговорень разом з істориками, популяризаторами науки, журналістами, культурологами, мистецтвознавцями.

Реєстрація на лекції та дискусії за посиланням.

Детальний опис всіх лекцій та дискусій тут.

Подія «Живі історії в медіа та літературі» у Facebook

Виставка відбудеться у межах Фестивалю живих історій, зареєструватися на який можна за посиланням.

Фестиваль живих історій реалізує Інша Освіта в партнерстві зі спілкою MitOst e.V. та громадською організацією Центр студій політики «Центр студій політики пам’яті та публічної історії «Мнемоніка» за фінансової підтримки Українського культурного фонду, Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні, Auswärtiges Amt та Robert Bosch Stiftung.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/918992481784032/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.