bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий Київський регіональний фестиваль «Таланти без меж» (Буча)
30.09.2019

В Бучі стартував проект «Відкритий Київський регіональний фестиваль «Таланти без меж». Автором проекту-переможцем конкурсної програми «Інклюзивне мистецтво» є ГОІ «Відгук». Грантова підтримка отримана від Українського Культурного Фонду. Головним партнером є Бучанська міська рада.

Мета проекту: - сприяння процесам самореалізації, психологічної реабілітації та соціальної адаптації, виявлення талановитих творчих людей серед  осіб з інвалідністю та батьків, які виховують дітей з інвалідністю до 18 років і молодь, що має статус «людина з інвалідністю з дитинства» ( «інвалід з дитинства»)  засобами культури і мистецтва. Створення площини для спілкування, обміном досвіду та інформування для людей, які мають творчі таланти.

Проект унікальний тим, що учасниками фестивалю можуть бути батьки. Адже батьки, у яких «особливі» діти, дуже часто присвячують себе лише дитині, а про особисті здібності, таланти забувають Проект спонукає їх до розвитку, до самореалізації.

Ще унікальність проекту полягає в тому, що створюється та запускається соціальна мережа (платформа для обміну) в інтернеті, де кожна творча людина (незалежно від наявності статусу інвалідності) може зареєструвати свою сторінку, викладати туди свої творчі здобутки, знаходити однодумців, оцінювати та коментувати роботи інших та т.п. Адміністрація сайту зможе проводити тематичні конкурси, залучивши експертів в журі. Доступ до сайту матимуть різні творці спілки, Український Культурний Фонд, представники шоу-бізнесу. На цьому сайті кожен зможе знайти анонси важливих подій в сфері культури та мистецтв.

Відкритий Київський регіональний фестиваль «Таланти без меж» відбудеться 26-27 жовтня 2019 р. в м. Буча

Учасником фестивалю можуть бути діти від 5 років та дорослі до 90+років, які мають статус «людина з інвалідністю», а також батьки дітей з інвалідністю та молоді, яка має інвалідність з дитинства.

Конкурсний відбір  буде по розділам за номінаціями.

1 розділ –Виставкове мистецтво. Номінації: живопис, малюнок, художнє фото, вишивка хрестиком, вишивка гладдю, вишивка бісером, плетіння, аплікація,  вітражі,  об'ємно-просторові вироби та ін..

 2 розділ  -- Майстри пера. Номінації: лірика, гумор, дитяча поезія, патріотична лірика та ін.

3 розділ –Співоча душа. Номінації: композиторське мистецтво, авторська пісня, вокал, інструментальне виконання, танці, художнє читання, мода.

4 розділ – Супер-плюс. Номінації: циркове мистецтво, пісочна анімація,  та ін., що не входить до попередніх розділів.

Анкети-заявки на участь у фестивалі необхідно подати оргкомітету до 07 жовтня включно на електронну адресу [email protected]  або на поштову адресу 08292 Київська обл. м. Буча бульвар Б.Хмельницького 5/5а,  ГОІ «Відгук», Таланти без меж. (Рекомендований лист)

Дата поштового надходження визначається за штемпелем місця відправлення. Документи надіслані з запізненням не розглядаються.

УВАГА! На участь у фестивалі має право людина, яка отримала ОФІЦІЙНЕ запрошення.

Нагородження.   Дипломом «Гран-Прі» від Бучанського міського голови» та цінним подарунком нагороджується найкращий учасник фестивалю (одна виконавська одиниця) не залежно від номінації.

 Дипломами «Гран-прі» від від засновників фестивалю «Таланти без меж» та цінними подарунками нагороджуються 2 учасники фестивалю (дві виконавські одиниці: 1 з виставкового та 1 з сценічного мистецтва). Номінанти на ці нагороди обираються таємним голосуванням учасників та гостей фестивалю.

 Якщо номінант «Гран-Прі» від Бучанського міського голови» і номінант «Гран-Прі» від засновників фестивалю» одна особа, то номінантом «Гран-Прі» від засновників фестивалю»  стає учасник, який посів в голосуванні 2 місце.

Дипломами лауреатів 1, 2, та 3 ступенів та подарунками нагороджуються у кожній номінації та віковій категорії або категорії «Батьки» за рішенням журі.

Оргкомітет, журі, спонсори, громадські організації мають право встановлювати спеціальні призи та премії учасникам фестивалю. Всі нагороди погоджуються з журі.

 В разі, якщо учасник не отримав жодного диплому «Гран-Прі», або лауреату 1,2,3 ступенів, він отримує диплом «За активну участь» та втішний приз.

Бажаємо успіхів!

 

    Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами 0967646311- Світлана Броніславівна або . 050 189 06 92 Ольга Ростиславівна. Також, за електронною адресою [email protected] отримати положення та бланки заявок.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.