bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум активних громадян
05.12.2019

Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) в Україні запорошує на Форум активних громадян, який відбудеться в Запоріжжі 12 грудня 2019 р. о 13:00 у конференц-залі готелю «Слава» (вул. Жаботинського 19).

Мета Форуму активних громадян полягає в наданні можливості для міської влади та громадськості зустрітися та обговорити важливі питання розвитку міста та вектори співпраці. На Форум запрошуються представники Запорізької міської ради, громадські активісти, представники політичних партій та всі ті, хто турбується про майбутнє свого міста.

Реєстрація на захід та вітальна кава розпочнуться о 13 годині. Відкриє захід о 13:30 секретар Запорізької міської ради Руслан Пидорич. Після вітальної промови відбудеться панельна дискусія на тему «Міський розвиток та участь громади у ньому», в якій візьмуть участь:

  • Андрій Зінченко, співзасновник ГО «Greencubator» - українська мережа енергетичних інновацій, редактор Тепло&Світло, експерт з енергетичних питань;
  • Ірина Славова, голова ГО «Українська жіноча демократична мережа», депутатка Мелітопольської міської ради;
  • Юлія Сабатюк, голова правління Асоціації ОСББ «Лучани», експертка з ОСББ.

Модератор заходу – Андрій Саук, голова ОСББ і засновник «Школи ефективного ОСББ».

Після панельної дискусії спеціаліст з проведення досліджень Віталій Шарлай презентує муніципальне опитування Міжнародного Республіканського Інституту, яке проводилося в Запоріжжі у 2019 році.

У фінальній частині форуму випускники Академії громадянина МРІ презентують соціальні проєкти, які вони планують імплементувати в Запоріжжі.

Закриття форуму відбудеться о 17 годині, після чого гості зможуть поспілкуватися зі спікерами за кавою.

Форум активних громадян є безкоштовним та відкритим для громадськості. 

Реєстрація на захід: https://bit.ly/361GqtN  

Форум буде організовано Міжнародним республіканським інститутом (МРІ) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.