bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Діалог «Основні напрями розвитку етнополітики в рамках розробки Стратегії гуманітарної політики»
14.02.2020

Програма «ЕСМІ Україна», МФ «Відродження» та МГО «Інтернаціональний Союз» запрошують представників етнонаціональних спільнот долучитися до вироблення спільної позиції щодо цілей та завдань державної етнополітики.

Залучення представників національних меншин до обговорення  пріоритетів державної етнополітики є обов’язком держави. Водночас такі дискусії та невід’ємна від них адвокація змін є найбільш ефективними, коли представники різних етнонаціональних спільнот можуть попередньо напрацювати власне бачення та теорію змін.  При чому важливо, щоби їхня позиція була напрацьована на незалежному та креативному майданчику.

Програма «ЕСМІ Україна», Міжнародний фонд «Відродження» та МГО «Інтернаціональний Союз» прагнуть створити такий майданчик. Він зробить можливим відкрите обговорення нагальних питань у сфері державної етнополітики та сприятиме консолідованій позиції етнонаціональних громад України. Тому ці організації ініціюють широкий та інклюзивний процес напрацювання позицій та завдань, які можуть взяти за основу розробники проєкту Національної стратегії гуманітарної політики.

Обговорення цього питання відбудеться в рамках неформального  діалогу «Зустріч з експертом: просто про складне». Його тема «Основні напрями розвитку етнополітики в рамках розробки Національної стратегії гуманітарної політики».  

Цільова аудиторія:

До участі запрошено представників етнонаціональних організацій, які прагнуть стати координаторами подальших обговорень та інклюзивних консультацій щодо Національної стратегії гуманітарної політики у регіонах. На наше переконання, такий підхід сприятиме більш плідному напрацюванню позицій організацій національних меншин та подальшій їх адвокації.

Про формат:

Захід продовжує серію зустрічей представників спільнот національних меншин з експертами для обговорення актуальних суспільних тем.

Ініціатива «Зустріч з експертом: просто про складне» покликана сформувати платформу для неформального діалогу щодо прав і можливостей етнічних та національних меншин в Україні. За чаєм чи кавою її учасники знайомляться із експертами, дізнаються про новини та можливості для спільнот національних меншин, аналізують суспільно-політичні зміни й висувають власні пропозиції щодо них. Кожна зустріч фокусується на окремій темі.

Дата  проведення: 21 лютого, 2020 року, з 10.00 до 16.30

Для участі у заході просимо заповнити форму реєстрації за посиланнямhttps://forms.gle/JTUaKuHhPFdEEgXs9 до 17 лютого 2020 року включно та дочекатися підтвердження реєстрації на вказану Вами електронну адресу.

У разі виникнення будь-яких питань, запрошуємо звертатися на електронну адресу [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.