bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дебатний турнір “Jedi Training Camp” (Дніпро)
17.02.2020

15-16 лютого у Дніпрі відбудеться Всеукраїнський дебатний турнір “Jedi Training Camp”. Захід проходитеме в Дніпрі вже вчетверте та за такий не тривалий срок вже встиг стати улюбленцем для багатьох поколінь дебатерів.

Формат заходу унікальний для України: в команді обов’язково повинен буду досвідчений гравець та новачок. Саме таке поєднання допомагає максимально ефективному навчанню новачків та закріпленню нових поколінь дебатерів та дебатерок в межах Федерації дебатів України. У заході візьмуть участь понад 70 дебатерів з різних областей України. Протягом двох днів дебатери визначать між собою, хто з них найкращий у мистецтві ведення суперечки. 

Початок заходу: 15 лютого об 11:00. Тривалість - до 21:00. 16 лютого початок заходу - о 9.45 ранку. Фінал турніру відбудеться 16 лютого орієнтовно о 15.30.

Місце проведення: Університет митної справи та фінансів

Адреса проведення: вул. Володимира Вернадського, 2/4

Контакти для детальнішої інформації:

Дмитро Чернишов - регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” у Дніпрі, тел. (050) 802-22-89, [email protected] 

Примітка: Дебатний турнір проводиться Федерацією дебатів України за підтримки Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада”. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” - об’єднання людей і громадських рухів для самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем, створена Інститутом ”Республіка”.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.