bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Вікіджерелах відкривається «Книжкова Шафа»
17.02.2020

З 15 лютого до 31 травня пройде «Книжкова Шафа» — конкурс із наповнення та перевірки вмісту проєкту Вікіджерела.

Головна мета акції — наповнити українські Вікіджерела вичитаними творами, що розміщені під вільною ліцензією Creative Commons, або тими працями, термін авторських прав яких вже минув.

 

 

Участь у «Книжковій Шафі» можуть взяти всі охочі. Для цього потрібно вичитати видання з переліку, складеного організаторами, або ж завантажити на сайт твір (книгу, збірник, альманах, документи, періодику тощо), який не порушує авторських прав.

Вичитані роботи мають відповідати оригіналу сканованої версії у Вікіджерелах. Кожна вичитка оцінюватиметься у балах — за роботу зі складними виданнями конкурсанти отримуватимуть вищі оцінки.

Найактивніші учасники виграють подарункові сертифікати та сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна».

 

Громадська організація «Вікімедіа Україна» є регіональним відділенням «Фонду Вікімедіа» в Україні, що займається популяризацією вікіпроєктів «Фонду Вікімедіа», найвідомішим серед яких є Вікіпедія, а також залученням до онлайн-енциклопедії нових знань і користувачів та розвитком вікіспільноти в Україні.

Якщо вам потрібна додаткова інформація про Вікіпедію чи інші вікіпроєкти, коментарі представників «Вікімедіа Україна» — звертайтесь, ми радо надамо необхідні дані:
e-mail: [email protected]
моб. +38 095 001 00 41 (менеджерка з комунікацій ГО «Вікімедіа Україна» Єлизавета Чеховська)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.