bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як пройти інтерв’ю для вступу в університети США
26.03.2020

Радниця EducationUSA допоможе відповісти на деякі з найбільш хвилюючих запитань:«Як вітатись з інтерв'юером?», «Що, якщо я не знаю відповіді на питання?».

Подаючи заявки на навчання в американські коледжі та університети, майте на увазі, що багато з них потребують проходження співбесіди в якості одного з етапів відбору. Це стосується більшості коледжів, досить великої кількості магістерських та докторських програм, та є необхідною складовою при поданні на стипендійні програми, в тому числі на програми обміну уряду США.

Часто, ще перед тим як Ви отримаєте запрошення на співбесіду, університет вже проявить певний інтерес до Вас. А це, в свою чергу, робить проходження інтерв’ю ще більш важливим.

Радниця EducationUSA допоможе відповісти на деякі з найбільш хвилюючих запитань: “Як вітатись з інтерв’юером?”, “Що, якщо я не знаю відповіді на питання?”, “Як одягатися на співбесіду?”, “Чи варто просити повторити питання?”, “Як успішно пройти Skype-співбесіду?”. Ці, та багато інших запитань, ми обговоримо під час нашої презентації. 
Презентація проводитиметься онлайн.
Для участі зареєструйтеся за посиланням: https://zoom.us/webinar/register/WN_x5fyZ5p7Th2V-ZfWaifX-g

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.