bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн конференція «Активні громадяни і влада – прямуємо до партнерства»
20.04.2020

Як активним громадянам знайти партнерів  в органах влади для вирішення проблем громади? А як органам державної влади більш ефективно співпрацювати з громадянським суспільством? 30 квітня 2020 року запрошуємо разом знайти відповіді на ці питання на онлайн-конференції “Активні громадяни і влада – прямуємо до партнерства”.

Мета конференції – визначити ефективні способи розширення співпраці між владою та громадянським суспільством в контексті сучасних викликів шляхом побудови діалогу.

У програмі конференції – спілкування з кращими практиками під час панельної дискусії та активна робота учасників в групах для обговорення викликів та можливостей ефективної взаємодії між владою та активними громадянами. Результатом конференції стануть напрацьовані рекомендації для розбудови такого співробітництва.

Участь у конференції відкрита для представників влади різних рівнів та активних громадян – усіх хто хоче брати участь у розвитку такої співпраці та стати частиною позитивних змін у своїх громадах.

Конференція проводиться в межах програми Активні Громадяни, що співфінансується Європейським Союзом в межах проекту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», здійснюється Британською Радою спільно з трьома досвідченими спів-заявниками: ГО «Сильна громада», ГО «Молодіжна Платформа», та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання».

Реєстрація - за посиланням https://bit.ly/ActiveCitizens2020.

Кількість учасників обмежена.

Початок: 30 квітня 2020 року об 11.00

Тривалість: 2.5 години

Британська Рада
 — міжнародна організація Сполученого Королівства, мета якої полягає у поглибленні культурних зв’язків та освітніх можливостей. Ми сприяємо дружному діалогу та кращому порозумінню між людьми у Великій Британії та в інших країнах. Ми робимо це за допомогою позитивного внеску у Велику Британію та країни, з якими співпрацюємо, — змінюючи життя, створюючи можливості, налагоджуючи зв’язки та довіру. Ми працюємо в більш ніж 100 країнах світу у сферах мистецтва та культури, англійської мови, освіти та громадянського суспільства. Минулого року ми взаємодіяли з понад 80 мільйонами людей та охопили 791 мільйонів людей онлайн, трансляціями та публікаціями. З 1934 року ми є британською благодійною організацією, діяльність якої регулюється Королівською хартією і державними органами Великої Британії. http://www.britishcouncil.org.ua  

Проєкт «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості» (SC3) розрахований на 36 місяців і покликаний забезпечити ефективне подолання викликів і реалізацію перспективних можливостей в галузі розвитку на місцевому рівні шляхом покращення співробітництва між організаціями громадянського суспільства (ОГС) та місцевими органами влади (МОВ) в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.