bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс дитячої творчості «Дім, в якому я живу»
27.04.2020

Конкурс дитячої творчості проходить під девізом: «Добре там, де є Я. Мій дім – моя фортеця…». Спільнота ОСББ Донеччини за підтримки проекту ЄС/ПРООН HOUSES та за сприяння департаменту ЖКГ Донецької облдержадміністрації запрошують дітей та підлітків (разом з батьками) провести час карантину з користю для себе і свого будинку: надати своє бачення ідеального дому, в якому ми живемо.

Сьогодні кожен з нас особисто відчуває, що дім – це справді наша фортеця. Місце, в якому людина почуває себе в безпеці, де затишно і комфортно всім, де панує мир та злагода, взаєморозуміння, повага, взаємодопомога. Від поведінки кожного з нас залежить якість нашого середовища.

Конкурс дитячої творчості проходить під девізом: «Добре там, де є Я. Мій дім – моя фортеця…»

До участі запрошуються діти та підлітки Донеччини віком від 5 до 16 років.

НОМІНАЦІЇ КОНКУРСУ:

1. ДИТЯЧИЙ МАЛЮНОКЯким я бачу свій двір? Дім, в якому я живу.

2. ПЛАКАТ / КОЛАЖ: «Мій ресурсоефективний* дім: чи я в домі господар?»  

3. ВІДЕО РОЛИК: «Мій дім і Я: взаємодія»

Заявки на участь у конкурсі приймаються з  20 квітня по 20 травня 2020 року. Підведення підсумків конкурсу відбудеться онлайн, після 20 травня 2020 року.

Кращі роботи будуть визначені за кожною номінацією відповідно до визначеної бальної системи оцінювання. Переможці отримають заохочувальні та цінні призи. Найкращі ідеї переможців будуть використані у матеріалах інформаційної кампанії щодо просування можливостей ефективного управління багатоквартирними будинками та формування культури відповідального мешканця.

УМОВИ ТА ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ за посиланням: https://bit.ly/2zkYdB5

Додаткову інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати, задавши питання на електронну адресу організаторів:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.