bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс туристичного бренду міста Білгород - Дністровського
19.08.2020

В рамках проєкту “Створення та просування на вітчизняний і світовий туристичний ринок комплексного туристичного продукту міста Білгород-Дністровський Одеської області” 05 серпня 2020 року оголошено про початок всеукраїнського конкурсу туристичного бренду міста Білгорода-Дністровського.Прийом конкурсних робіт триватиме до вересня 2020року. 

Конкурсні роботи з позначкою “Всеукраїнський конкурс туристичного бренду міста Білгорода-Дністровського” надсилаються на розгляд в електронному вигляді на електронну пошту [email protected] попередньо заповнивши заявку на участь у конкурсі до якої обов’язково додаються відомості про автор: ПІБ, конктакний телефон, електронна адреса, назва та короткий опис конкурсної роботи (Додаток 1 до Положення про всеукрїнський конкурс).

Кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.

Конкурс проводиться у три етапи:

І етап -відбірковий (21.09-30.09) - технічний відбір конкурсних робіт;

ІІ етап - пів-фінал (01.10-11.10) - відбір конкурсною комісією 5 основних конкурсних робіт - концептуальних ідей бренду, включаючи логотип та слоган, які набрали максимальні кількість балів, на основі критеріїв оцінки;

07.10 - 09.10 - доопрацювання фінальних робіт згідно із наданих рекомендацій від конкурсної комісії;

ІІІ етап - фінал (12.10 - 22.10) - оприлюднення конкурсних робіт 5 фіналістів та онлайн - голосування за найкращу концептуальну пропозицію;

23.10.2020 - оголошення переможця.

Перед подачею конкурсної роботи (робіт), всім учасникам надається можливість ознайомитись із результатами маркетингових досліджень, які розміщені на офіційному сайті Білгород-Дністровської міської ради http://bilgorod-d.gov.ua/.

Переможець конкурсу отримує диплом переможця конкурсу та винагороду у вигляді 50 000 грн. на розробку повноцінного бренд - буку, решта переможців отримає заохочувальні призи.

Більш детальну інформацію щодо умов участі у Конкурсі можна знайти на офіційному сайті Білгород-Дністровської міської ради http://bilgorod-d.gov.ua у розділі “Конкурс на туристичний бренд міста”. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.