bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спільні кроки для доброї освіти у Березанської гармонійної громаді!
19.09.2020

Саме для цього запрошуємо медіа; представників органів місцевого самоврядування, освітян, громадськості, Березанської ОТГ та 5—ти сільрад громад що до них приєднуються на круглий стіл, що відбудеться о 9-45, у четвер 24 вересня 2020 р. у сесійній залі селищної ради (вул. Центральна, 86, смт. Березанка).
У програмі круглого столу - презентація та експертне обговорення висновків та рекомендацій громадського аудиту стану освіти у Берзанської ОТГ та Димитрівської Краснянської, Краснопільської Ташинської, Щасливівської сільрадах .
У дружньому колі ми:
• Зробимо перші кроки до Угоди порозуміння між представниками центру і віддалених сіл щодо гармонійної моделі освіти у Березанської селищній громаді;
• Сплануємо серію подібних заходів у 4-х старостинських округах та 5-ти сільрадах, що відбудуться протягом вересня - жовтня 2020 р.
УВАГА! Список учасників формуються на основі заявок на участь у заході, що приймаються до 16-00, 22 вересня 2020 року.
У разі виникнення запитань, звертайтеся Олена Вартанян на адресу: fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512)47-38-79.

 

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

_________________________________________________________________
Круглий стіл є заходом проекту «Добра освіта у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «ЕКО. Березань», Березанською районною радою та виконкомами Березанської, Коблівської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД в рамках діяльності Мережі із розвитку місцевої демократії та коаліції #ГромадськаПрефектура.
Метою проекту є підвищення спроможності місцевого самоврядування для створення дієвої системи з надання якісних публічних послуг у закладах дошкільної та загальної освіти на основі застосування механізмів місцевої демократії та медіації для досягнення ясності та порозуміння представників периферії та адміністративних центрів 2-х ОТГ Березанщини щодо:
• Суті реформи системи надання освітніх послуг;
• Оптимальної мережі закладів освіти згідно вимог національного законодавства;
• Пріоритетності, перспективності та ефективності видатків на виконанню відповідних власних повноважень ОМС у сфері забезпечення функціонування мережі з дошкільних закладів освіти та шкіл різних ступеней та підпорядкованості (опорний заклад-філія) в ОТГ району.

Круглий стіл є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в ОТГ х Миколаївщині», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання 3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 р.

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.