Звертаючись до теми сталого розвитку та роботи над вдосконалення своєї громади, завжди постає питання: що особисто я можу зробити, аби жити стало комфортніше? Чому мій голос на місцевих виборах важливий і наскільки від нього залежить розвиток моєї громади, міста? Як не попастися на вудку політиків-маніпуляторів і зробити правильний вибір 25 жовтня? Якщо вам є що сказати з цього приводу, ВІ “Активна Громада” та Інститут “Республіка” запрошують взяти участь у конкурсі есеїв. Автори кращих робіт отримають призи, а їх матеріали будуть опубліковані у всеукраїнському медіа.

“Громада – це я” 
  • Що таке місцеве самоврядування?”
  • Місцеві вибори 2020: чому кожен голос є важливим?”
  • Місцеві вибори 2020: за якими критеріями потрібно обирати?”
  • Що я можу зробити для розвитку свого міста\ громади?”

В рамках кожної з тем будуть обрані найкращі есеї та відзначені призами. Матеріал (формат – документ Word) потрібно надіслати на пошту Інституту «Республіка»:  [email protected], обов’язково вказавши наступні дані: 

ПІП, місто/село, вік, контакти (тел, e-mail, Facebook).

Дедлайн подачі: до 30 вересня 2020 року включно.

Довідка. Конкурс відбувається в рамках проєкту “Задай курс владі”, що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI).

Примітка. Місія “Активної Громади”: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.