bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення з Вірою Коник, очільницею Конгресу українців Естонії
25.09.2020

Клуб Активної Громади: діаспора проводить зустрічі з успішними українцями, які вже багато років живуть за кордоном. Ми вже зустрічалися з представниками української діаспори у Латвії, Данії, США, Швеції, Норвегії, Фінляндії та Німеччини. 

Кожна із таких зустрічей унікальна і через призму світосприйняття спікера ми маємо можливість на годину зануритися у життя в іншій країні, почути про її традиції, звичаї, політичний та соціальний устрій тощо. Тож, пропонуємо вам в ході нашої наступної зустрічі зануритися в життя в Естонії. І допоможе нам в цьому Віра Коник – очільниця  Конгресу українців Естонії.

Про спікера: 

Пані Віра – галичанка. Зізнається, що дуже любить свій рідний український край. Але в її серці знайшлося місце і для Естонії – країни, в якій вона з родиною проживає вже понад 30 років. Громадською роботою на українській ниві почала займатися практично відразу, після створення наприкінці 80-их років минулого сторіччя українського товариства. Майже 20 років очолює об’єднання Конгрес українців Естонії. Закінчила Львівський політехнічний інститут, однак працювала журналістом – була кореспондентом Української служби ВВС та Українського радіо. Любить книги, музику, театр, подорожі. Цікавиться історією, мистецтвом, звичаями різних народів і, звичайно, українськими традиціями.

Розмову проведуть: 

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка” та ВІ “Активна Громада”

Сергій Толстіхін, координатор ВІ «Активна Громада» Хмельницького 

«Активна Громада» запрошує громадських активістів, представників місцевого самоврядування, мандрівників, та всіх активних громадян до обговорення.

Дата: 25 вересня 2020 року

Час: 16:00 – 17:30

Місце: онлайн-платформа ZOOM (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам).

Зареєструватись можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenHEeCBx20ViY1PqefsuJ5xeP3V1jKQwLnmzebcE0lnEoOPg/viewform

Участь в заході БЕЗКОШТОВНА.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Інна Душка – організаторка заходів Інституту “Республіка”,

телефон: +380961724018; 

електронна пошта: [email protected]

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Контакти

  • Інна Душка – організаторка заходів Інституту “Республіка”
  • телефон: +380961724018; електронна пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.