bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінальна презентація Карти правових реформ для ОГС
29.09.2020

30 вересня 2020 року, Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) спільно з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та  ІСАР Єднання в рамках проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, організовує прес-брифінг “Публічна презентація Карти правових реформ для громадянського суспільства в Україні”.

Карта правових реформ для громадянського суспільства — це аналітичний, візійний та полісі-документ, що містить бачення громадянського сектору щодо пріоритетів реформування та покращення правового середовища для організацій громадянського суспільства України на 2021-2025 рр. 

Карта правових реформ покладена в основу нової Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. Цей документ став напрацюванням понад 200 представників організацій громадянського суспільства з різних регіонів України.

Захід відбудеться 30 вересня 2020 року (середа) з 10:00 до 11:30 в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16.

СПІКЕРИ

  • Олександр ЯРЕМА, Державний секретар Кабінету Міністрів України
  • Володимир ШЕЙГУС, ІСАР Єднання
  • Максим ЛАЦИБА, УНЦПД
  • Олеся ХОЛОПІК, ЦЕДЕМ

Робоча мова заходу - українська. Буде забезпечено синхронний переклад на англійську мову. 

До участі у прес-брифінгу запрошуються журналісти та журналістки різних профілів, комунікаційні менеджери та менеджерки громадських, благодійних об’єднань та міжнародних організацій, які зацікавлені в покращенні правового середовища для громадського сектору.

Реєстрація на подію за посиланням https://forms.gle/yVA9h36MrcwYroiH6

Якщо у вас виникли додаткові запитання, прохання звертатися до Валерії Дідик, менеджерки проєктів ЦЕДЕМ, [email protected]

Ця подія стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США) в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.