bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для ЗМІ у місті Дніпро
22.10.2020

Запрошуємо на тренінг для ЗМІ про діяльність органів самоорганізації населення, підготовку журналістських розслідувань та журналістику рішень.

Дводенний тренінг відбудеться 7-8 листопада у м. Дніпро. Учасники/учасниці зможуть дізнатися більше про висвітлення діяльності органів самоорганізації населення, отримають навички з підготовки журналістських розслідувань та журналістики рішень.

Захід організовано громадською організацією «РЕОМ» у співпраці з Media in Cooperation and Transition та Центром розвитку міського середовища. Участь безкоштовна, учасникам/учасницям відшкодовується проживання, харчування та проїзд.

Наші тренери:

Олександр Курбатов, головний редактор проектів журналістських розслідувань. Співпрацює з «Слідство.Інфо»  та «Наші гроші» виробництва BIHUS.INFO. Лауреат конкурсів професійної журналістики «Честь професії» у 2016 та 2017 роках за краще подання резонансного матеріалу, переможець фестивалю журналістів-розслідувачів «Межигір’я фест 2016» за кращий репортаж.

Євген Лебедєв, голова ГО “Звіринецький сквер”, експерт Центру розвитку міського середовища з питань роботи з місцевими органами влади та створення ОСН

Любов Лебедєва, спеціалістка фондового ринку, експертка з фінансових питань Центру розвитку міського середовища.

Кількість місць обмежена. Для участі у відборі на тренінг реєструйтесь, будь ласка, за посиланням до 18:00 30 жовтня: https://forms.gle/dNfrxu49tCWa4BHr5

Про результати відбору буде повідомлено до 2 листопада на електронну адресу кандидата/кандидатки.

За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка звертайтеся до координатора проекту Олени Стаднік за електронною адресою [email protected] або за телефоном (067) 127 89 75.

Захід проводиться за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

Контакти

  • Олена Стаднік 0671278975

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.