bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо громадські організації до участі у партнерській зустрічі щодо розробки Інтернет-платформи
20.11.2020

Запрошуємо громадські організації до участі у партнерській зустрічі щодо розробки Інтернет-платформи для людей поважного віку.

 В жовтні 2020 року ГО «Суспільство і право» розпочала реалізацію проекту «Підвищення рівня поінформованості людей поважного віку – шлях до запобігання та мінімізації наслідків пандемії COVID-19».

Проект має на меті створення та підтримку Інтернет-платформи для людей поважного віку, де буде поширюватися актуальна та достовірна інформація про життя в країні під час карантину та забезпечення захисту і відновлення порушених прав людини, пов’язаних із поширенням пандемії COVID-19.

У звязку з цим запрошуємо громадські організації, що працюють з людьми поважного віку взяти участь в зустрічі (в он-лайн форматі), під час якої будуть обговорюватися основні вимоги до Інтернет платформи, її бачення та змістовне наповнення.

Зустріч відбудеться 26 листопада в он-лайн форматі за допомогою програми ZOOM.

Початок зустрічі об 11:00. Тривалість: 2 години

Для підтвердження участі до 25 листопада 2020 року просимо заповнити форму https://forms.gle/uaMQ5gpk3KEdPFFe6

Посилання на ZOOM буде надіслано всім зареєстрованим на електронну пошту.

 

Проект “Підвищення рівня поінформованості людей поважного віку – шлях до запобігання та мінімізації наслідків пандемії COVID-19” реалізується ГО “Суспільство і право” і наданий Чорноморським фондом регіонального співробітництва, проект Німецького фонду Маршалла США за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.