bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ефективність інформаційних кампаній щодо профілактики COVID-19 та визначення потреб громадян
23.11.2020

Запрошуємо представниць/представників організацій громадянського суспільства,  долучитися до участі у попередньому опитуванні «Ефективність інформаційних кампаній щодо профілактики COVID-19 та визначення потреб громадян».

Мета дослідження –  визначити ефективність відеоінформаційних кампаній, які вже відбуваються в Україні щодо профілактики COVID-19, зібрати інформацію щодо можливих повідомлень для нової компанії, а також визначити потреби людей під час епідемії для планування діяльності непрофільних громадських організацій в часи пандемії .

Для участі в опитуванні потрібно заповнити онлайн-анкету до 27 листопада 2020 року включно.

Результатом опитування стане узагальнений звіт, який буде презентований на короткому підсумковому онлайн-заході, а також поширений на сторінках організаторів у facebook та сайті Благодійної організації “Благодійного фонду”Пелі кен лів”. Підсумковий захід відбудеться на початку грудня 2020 року.

Контактна особа – Катерина Мірошніченко, проєктна менеджерка Благодійної організації “Благодійний фонд “Пелі кен лів”, [email protected]

Дослідження проводиться Благодійною організацією “Благодійний фонд “Пелі кен лів”, Благодійним фондом “Я Майбутнє України”; Громадським штабом подолання covid-19 в Україні; AVERE Ukraine, Європейська асоціація з електромобільності, сталого транспорту та інфраструктури України; ГО “Корпус справедливості” та GreenClinic LifeScience

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.