bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо на EAST COAST: IT Investment Forum
27.11.2020

EAST COAST: IT Investment Forum — це інвестиційний форум Сходу України у сфері інформаційних технологій.

Головна мета — зруйнувати стереотипи індустріального регіону, показати можливості й успішні кейси для українських венчурних інвесторів, обговорити партнерство між представниками ІТ-галузі різних регіонів України.

11 грудня, online найкращі експерти у сфері економіки, інформаційних технологій та інвестицій разом із представниками стартап-індустрії і місцевої влади обговорять можливості розвитку креативної економіки регіону.

В рамках форуму в режимі реального часу можна буде побачити презентацію стартап-проєктів випускників програми інкубації 1991 Mariupol: новітні сервіси, застосунки та платформи, створені ІТ-фахівцями регіону.

У стартапів Сходу України є чудова можливість презентувати свої напрацювання у форматі коротких бізнес-зустрічей (speed dating з інвесторами).

Більше інформації та актуальні новини про форум дивіться на офіційній сторінці заходу: https://www.1991.center/east-coast-it-investment-forum

Зареєструйся для перегляду онлайн за посиланням: https://bit.ly/3l3TuXe.

______________

EAST COAST: IT Investment Forum відбувається за ініціативи Центру розвитку стартапів 1991 Mariupol та ГО «Соціал Буст» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.