bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ready.Zteady.GoF
02.03.2021

Спортивний марафон під назвою Re.Active, який тривав 5 місяців, успішно дійшов до фінішу. Впродовж цього часу наша команда працювала з активними вчителями фізкультури від Маріуполя до Львова, які прагнуть робити уроки сучасними і цікавими.

Тож проєкт Re.Active у цифрах — це 13 ідей на платформі GoFundEd, 9 з яких профінансовані, а саме:Сучасним дітям — сучасний спорт, Fit by step: крок за кроком до мети, Team building, Сьогодні дії — завтра успіх, Королівство чорних та білих фігур, Спорт для всіх і кожного, Fitness game, Сильні та креативні та Рухаємось в 3D;

Всього проєкти підтримало 545 доброчинців на суму 153 458 гривень. А у нашому спортивному челенджі #стою_за_освіту взяли участь майже 100 людей, серед яких навчальні заклади та спортивні гуртки.

Тому запрошуємо вас на фінальну подію проєкту “Ready.Zdeady.GoF”, де ви зможете ближче познайомитись з учасниками, почути, як можна залучити локальних підприємців до реалізації власного проєкту чи як комунікувати про свою ідею так, щоб про неї писали всі місцеві медіа. Організатори “Re.Active” розкажуть всю внутрішню кухню проєкту: від ідеї до реалізації, на зустрічі виступатимуть керівниця проєкту Олександра Мухіна та очільниця спортивного руху JuniorZ Марія Павлійчук. Не пропустіть!


По завершенню події надішлемо лінк на відео та корисні матеріали. Реєстрація для гостей обов’язкова: https://bit.ly/2ZPlvsw

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.