bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на Всеукраїнський конкурс «Краще місто»
23.06.2021

Шановний Міський голово, шановні представники міста! 

Запрошуємо Ваше місто взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Краще місто», який організовує ГО “Центр екологічних ініціатив “Екодія” з 16 червня по 31 липня 2021 року.  

Податися на конкурс “Краще місто” можна у двох номінаціях: “Повітря” та “Мобільність”. Переможці визначатимуться у трьох категоріях: (1) міста до 100 тис. населення, (2) від 100 до 250 тис. населення(3) міста понад 250 тис. населення.  

Міста-переможці отримають сертифікати та нагороди від “Екодії” та партнерів, а інформація про Конкурс та топ-10 міст буде висвітлена у національних друкованих ЗМІ та на телебаченніПредставники міст-переможців будуть запрошені на урочисте вручення нагород до міста-партнера Конкурсу восени 2021 року (витрати на проїзд, проживання і харчування оплачують організатори Конкурсу). 

Заявка міститиме деякі статистичні дані, тому просимо Вас розпочинати підготовку до заявки заздалегідь (рекомендуємо за місяць до закриття конкурсу).  

Заявки будуть оцінюватися згідно з визначеними критеріями оцінки членами Експертного журі (склад журі - на сторінці Конкурсу). Заявку можна заповнити онлайн на сторінці ГО “Центр екологічних ініціатив “Екодія з 16 червня до 31 липня 2021 року за цим посиланням: 

https://ecoaction.org.ua/krashche-misto.html 

У разі запитань, просимо контактувати з Секретаріатом Конкурсу: 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.