bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Computational Law + e-Ukraine (Київ)
22.07.2021

Четвертий щорічний фестиваль CL+ — це децентралізований, асинхронний глобальний захід, що об’єднує програмістів, дизайнерів, юристів, політиків, дослідників і студентів для створення майбутнього права, практики та політики. Цього року ми будемо говорити про обчислювальне право та електронну Україну.

Традиційно для заходів CL+ у нас буде три частини івенту: Learn, Hack, Discuss. Перша частина — це Навчання, де ми дізнаємося новини обчислювального права. Друга — Хакінг, де ми будемо працювати власноруч із дизайнерськими тулами. Та заключна частина — Дискусія, де ми будемо обговорювати тему ШІ та навчання лігалтеку.

  •  Чому це важливо? 

В останні роки державна політика України йде шляхом повної цифровізації. Усі держоргани намагаються максимально перевести життя суспільства у цифрове поле задля покращення життя, боротьби із корупцією та виведення країни на передовий простір ІТ! Це також стосується і юриспруденції, яка не стоїть на місці. До 30 річниці незалежності України ми, разом із незалежними експертами, спробуємо охопити якнайбільше галузей, до яких дісталась рука цифрового світу. 

  •  Для кого? 

Учасники спільноти Kyiv Legal Hackers та всі інші зацікавлені в перетині права, технологій, інновацій!

  • Де та коли? 

Зустрічаємося 31 липня о 10:30, в коворкінгу центру “BEEWORKING”, вул. Ломоносова 73-З, м. Київ.  

  •  Як приєднатися?

Щоб приєднатися, потрібно зареєструватись та придбати квиток (300 грн): http://bit.ly/CL2021TicketBuy. Більше деталей про захід на сайті: https://bit.ly/CL2021Website 

А також приєднуйтесь до події у Facebook https://bit.ly/CL2021Event 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.