bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурси, тренінги, волонтерство - корисні можливості для активної молоді
05.02.2018

ГУРТ продовжує інформувати українську молодь про актуальні можливості для реалізації ідей та ініціатив. Добірка містить корисні можливості, що допоможуть молодим активістам розкрити свій потенціал.

https://gurt.org.ua/uploads/news/images/2017-12/%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%96(1).jpg

Конкурс на участь у німецько-російсько-українському тренінгу (Німеччина)

Конкурс на участь у німецько-російсько-українському тренінгу (Німеччина) Проект спрямований на тих,  хто влітку 2018 року бажає стати координатором в одному з волонтерських таборів міжнародної організації Service Civil International в Україні. Дедлайн — 10 лютого 2018 року.

Вакантне місце ЄВС волонтера у Польщі

ГО Центр співпраці та мобільності молоді, координуюча організація у Польщі - розпочинає процес підбору кандидатів на ЄВС проект у м. Гдиня, Польща. Дедлайн - 11 лютого 2018 року.

Відбір на Вищу Політичну Школу – 2018

Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у партнерстві з Представництвом Фонду К. Аденауера оголошує дев’ятий набір до участі у проекті «Вища політична школа: нові принципи лідерства». Дедлайн - 12 лютого 2018 року. 

Тренінг «Крок назустріч миру» (Литва)

«Крок  назустріч миру» має на меті надати інструменти для молодіжних працівників з управління конфліктами та навчання миротворчості для їх повсякденної роботи з молоддю. Другим важливим завданням є розвиток потенціалу та вміння учасників стати миротворцем та організаторами змін у своїх громадах. Дедлайн – 13 лютого 2018 року.

Конкурс «Заряди майбутнє щастям!» 

Тепер ще більше шансів отримати грант 100 000 грн. на організацію соціального івенту. Дедлайн - 15 лютого 2018 року. 

EVS-волонтери в Ірландію

Міжнародна волонтерська організація «СВІТ-Україна» запрошує молодих людей взяти участь у проекті в Ірландії. Волонтер буде працювати в офісі організації, що є партнером SCI. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

Програма підвищення професійної кваліфікації для молодих управлінців

Коледж Гьорделера «Good Governance» – це однорічна  програма підвищення професійної кваліфікації. Програма спрямована на молоде покоління управлінців. Протягом року перебування в програмі для учасників передбачені участь у трьох семінарах та реалізація проекту в сфері належного врядування (Good Governance). Дедлайн - 19 лютого 2018 р.

Гранти для учасників програм обмінів від Посольства США на 2018 рік

Посольство США в Києві оголошує конкурс на Програму «Гранти для учасників програм обмінів» 2018. Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти випускникам/учасникам програм обмінів і стажування, що фінансуються урядом США. Дедлайн - 20 лютого 2018 року.

Стипендія для студентів «Інвестиційний виклик»

Запрошення долучитись до конкурсу «Інвестиційний виклик» (Kellogg-Morgan Stanley). Мета – використовувати потенціал ринків капіталу та творчої майстерності студентів для створення та примноження ресурсів, яких бракує у світі. Участь передбачає створення команди, що працюватиме над проектом (індивідуальні проекти не розглядатимуться). Дедлайн подання заявок – 20 лютого 2018 року.

Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник» (Луцьк)

Міністерство молоді та спорту України спільно з ГО «Молодіжна Платформа», Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) Програмою розвитку ООН, UNICEF та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики продовжує реалізовувати Навчальну Програму «Молодіжний працівник». Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник» відбудеться у Луцьку (Волинська область) 26 – 28 лютого 2018 року. Дедлайн - 21 лютого 2018 року.

Що ми можемо зробити для людства? Зимова Студреспубліка запрошує молодих активістів

Стан, в якому перебуває Україна, ставить усе більш важкі виклики перед громадянами. І це робить ще більш зрозумілим глобальний контекст наших проблем. Не у вульгарному «геополітичному» сенсі, а в розумінні того, що, зокрема, боротьба з мілітаризмом, нерівністю, ксенофобією, визискуванням людини та природи, примітивізацією цілей – це спільний планетарний порядок денний. Тому 2-5 березня 2018 року в Карпатах відбудеться ювілейна «Х Зимова Студреспубліка» на тему «Україна і людство: що ми можемо зробити для Світу?» Дедлайн - 22 лютого 2018 року.

Навчальна програма «Leadership Education and Development» (Лондон)

Leadership Education And Development (LEAD) Programme - тренінгова програма для талановитих українських студентів та нещодавніх випускників. Мета програми - підтримка активних громадян, які впроваджуватимуть зміни у країні, реалізуючи соціальні ініціативи чи працюючи на державній службі. Дедлайн - 25 лютого 2018 року.

Всеукраїнський конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та Career Hub розпочинають Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України. Дедлайн подачі есе 25 лютого 2018 року.

Стипендіальна програма ім. Лейна Кіркланда

Програма адресована молодим лідерам, що здобули вищу освіту, які зацікавлені у розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні. Реалізація Програми відбувається в рамках двосеместрового навчання у вищих навчальних закладах Польщі та 2-4 тижневих професійних стажувань у державних або приватних установах і організаціях. Дедлайн – 1 березня 2018 року.

Оголошено конкурс на здобуття Премії Кабінету Міністрів України для молоді

Розпочато прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Дедлайн - 1 березня 2018 року.

Гранти від Фонду Генріха Бьолля для навчання у Німеччині

Фонд Генріха Бьолля пропонує стипендії для іноземних студентів, які бажають здобути ступінь магістра або доктора філософії в університетах Німеччини. Дедлайн - 1 березня 2018 року.

Оголошується набір учасників міжрегіонального студентського Форуму (Сєвєродонецьк)

Студентське братство Луганської області оголошує про набір учасників міжрегіонального Форуму «Стратегія розвитку органу студентського самоврядування як запорука демократичних перетворень в студентських громадах», який відбудеться у березні 2018 року в місті Сєвєродонецьк. Дедлайн - 1 березня 2018 року.

Програма Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative для молодих європейських підприємців

Стипендійна програма Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) у 2018 році залучає 70 молодих європейських підприємців та інноваторів, що прагнуть розбудови комерційних і соціальних ділових ініціатив у своїх громадах. Стипендіати YTILI будуватимуть мережі, встановлюватимуть зв'язки та довгострокові партнерства для залучення інвестицій і підтримки їх підприємницької діяльності. Дедлайн -  2 березня 2018 року.

«Права людини на роздоріжжі» (літня школа в Женеві)

Програма Організації Об'єднаних Націй надає можливість поглиблювати розуміння діяльності  її ООН шляхом безпосереднього залучення та навчання. Програма дійсна для випускників ВНЗ та реалізується у Відділенні Організації Об'єднаних Націй у Женеві щороку протягом липня. Цього року програма триватиме 2-13 липня. Учасники мають бути не старше 32 років. Дедлайн – 2 березня 2018 року.

Гранти Європейського фонду молодіжних ініціатив

Європейський фонд молодіжних ініціатив надає гранти на проекти, пов'язані з підтримкою біженців. Дедлайн - 4 березня 2018 року.

Програма «Наступне покоління жінок-лідерок» (Париж)

Програма «Наступне покоління жінок-лідерок» запрошує жінок, які бажають підвищувати свій потенціал, мають креативне мислення та здобувають натхнення від роботи з іншими людьми. Дедлайн - 8 березня 2018 року.

Історія моєї громади: конкурс історичних дослідницьких проектів для молоді

Розпочинає свою роботу міжнародний освітній проект «Історія моєї громади: минуле для спільного майбутнього». У межах цього проекту відбудеться конкурс історичних досліджень серед учнів з країн Східного Партнерства. Дедлайн – 31 березня 2018 року.

Конкурс історичного оповідання «ProМинуле»

Триває прийом творів на Конкурс історичного оповідання «ProМинуле». Тема цьогорічного конкурсу: Українські визвольні змагання 1917-1921 рр. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Конкурс «Фабрика громадських організацій»

Команда ГО «Платформа громадських діалогів» оголошує конкурс, переможцям якого, буде безкоштовно створено громадську організацію (під ключ) та надана юридична підтримка у її подальшій діяльності. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

Стипендійний проект Scholarship in Slovakia оголошує набір на 2018 рік

«Scholarship in Slovakia» – це благодійний стипендійний проект, спрямований на українських студентів, охочих отримати освіту у Словаччині. 2018-го року відбудеться 4-й набір на програму. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Літня школа «Transparency International School on Integrity» (Вільнюс)

Transparency International School on Integrity - міжнародна літня школа, присвячена антикорупційній діяльності, для майбутніх лідерів. Літня школа відбудеться 2-8 липня 2018 року у Вільнюсі, Литва. Учасники будуть вивчати новітні напрацювання у сфері боротьби з корупцією та підзвітності, а також отримають можливості для втілення своїх ідей на практиці. Дедлайн - 1 травня 2018 року.

Стипендії для навчання у Великобританії

Стипендії від Університету Шеффілд Халлам. Спеціальності: міжнародні заходи та менеджмент конференцій, викладання англійської мови як іноземної, архітектура, дизайн, харчова промисловість, фізіотерапія, бізнес-менеджмент спорту, MBA. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Стартував третій раунд молодіжного конкурсу есе на європейську тематику

Проект «Розуміємо Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, Молдовою і Грузією», який реалізується аналітичним центром Centre for European Policy Studies (Брюссель) у партнерстві з аналітичними центрами: Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (Україна), Експерт-груп (Молдова), Реформатікс (Грузія), оголошує третій раунд конкурсу есе (до 3000 слів) для молоді (до 30 років) з Грузії, Молдови та України на будь-яку актуальну тему, що має відношення до Угоди про асоціацію між їх країнами та ЄС. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Конкурс відео від Представництва ЄС в Україні

З 10 січня 2018 року відкривається прийом відеоробіт для участі у четвертому щорічному Конкурсі відео від Представництва ЄС. Найкращі відеоролики зможуть отримати призи у розмірі до 12 тис. грн. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Стипендіальна програма Breakthrough Generation Fellowship (США)

Щорічно міжнародний дослідницький центр Breakthrough Institute відбирає 5-10 талановитих молодих аналітиків та експертів на участь у стипендіальній програмі Breakthrough Generation Fellowship. По закінченню програми учасникам можуть запропоновати постійну роботу у Breakthrough Institute.

Всеукраїнська онлайн-вікторина від Представництва Європейського Союзу в Україні

12 січня розпочинається четверта щорічна всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи від Представництва ЄС в Україні. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримають сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Конкурси програми ЄС Еразмус+

Конкурси міжнародного виміру Еразмус+ 2018 року за всіма напрямами відкрито (КА1, 2, 3, Jean Monnet, Sport). 

Стажування в ГО «Юридична Сотня» (Київ)

Громадська організація «Юридична Сотня» запрошує на безкоштовне стажування студентів юридичних факультетів у м. Києві.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.