bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма підтримки ТВорчих ІНіціатив - ТВІН (Кременчук)
06.04.2018

«ТВІН» - це програма підтримки Творчих Ініціатив у різних сферах діяльності для активних творців, яким виповнилося 16 років.

Більше грантів у розділі Гранти

В рамках програми надаватиметься ресурсна підтримка для творчих ініціатив у вигляді матеріально-технічної бази креативного простору #Adapter на умовах спільної відповідальності. 

#Adapter - це відкритий креативний простір, створений у 2015 році на базі закинутої столярної майстерні за участю активної творчої молоді міста Кременчука. Приміщення #Adapter є комунальною власністю громади Кременчука, орендується та адмініструється громадською організацією “Культурний ді@лог”.

Матеріально-технічна база, що пропонується в рамках програми - це ресурси, які дозволяють використовувати приміщення для робочих зустрічей ініціативних груп, конференцій, семінарів, тренінгів, концертів, виставок, міні-вистав, тематичних фотосесій та інших творчих заходів.

Приміщення має креативний дизайн та динамічне зонування. Можливість легкої трансформації простору сприяє втіленню найсміливіших творчих ідей.  

Для участі у програмі ТВІН необхідно заповнити  реєстраційну форму 

Перед заповненням форми обов’язково ознайомтеся з пам’яткою автора/ки творчої ініціативи.

Контакти

  • Ірина Каць
  •  +38(068)164-63-62
  • ГО “Культурний ді@лог”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.