bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-15 грантів для громадських організацій
06.08.2018

З активним розвитком громадянського суспільства в Україні фінансові потреби, важливі для суспільних змін, стають ще актуальнішими. ГУРТ підготував підбірку грантів, які зможуть підсилити діяльність громадського сектору у різних сферах життя.

Міні-гранти на проведення заходів із програмування в рамках ініціативи Meet and Code

Meet and Code розпочинає другий раунд відбору подій із популяризації новітніх технологій та цифрового світу. Основна мета європейської ініціативи Meet and Code, яка впроваджується в Україні Ресурсним центром ГУРТ за підтримки SAP другий рік, – привернути увагу дітей та молоді до цифрового світу. Дедлайн - 15 серпня 2018 р.

Конкурс місцевих проектів протидії гомо- і трансфобії

ГО «Центр Соціальна Дія» в рамках проекту «Посилення протидії гомофобії та трансфобії на місцевому рівні в Україні» оголошує конкурс проектних заявок на отримання мінігрантів для виконання регіональних проектів з посилення протидії гомо- і трансфобії. Дедлайн - 15 серпня 2018 року.

Гранти від Міністерства закордонних справ Данії для забезпечення стабільності економічного зростання

Міністерство закордонних справ Данії наразі надає грантові заявки з метою сприяння сталому економічному зростанню в країнах, що розвиваються.  Програма партнерства передбачає інноваційний підхід до залучення бізнес-сектора та сприяє мотивації та мобілізації інвестицій приватного сектору. Дедлайн – 16 серпня 2018 року.

Гранти для фінансування комунікаційних проектів із запобігання зміни клімату

The Minor Foundation for Major Challenges (MFMC) оголошує конкурс грантів із фінансування комунікаційних проектів, які спрямовані на пом'якшення змін клімату. Дедлайн – 17 серпня 2018 року.

Конкурс грантів на проведення аналізу судової практики нового Верховного Суду

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс грантових проектів на проведення незалежного аналізу рішень Великої Палати та чотирьох касаційних судів Верховного Суду. Дедлайн - 20 серпня 2018 р.

ООН жінки шукає партнерів

ООН жінки запрошує усі зацікавлені організації надати свої пропозиції для участі в реалізації проектів.

Конкурс інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини»

З 20 липня 2018 року Полтавською облдержадміністрацією оголошено офіційний старт конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» - 2018. Дедлайн - 30 серпня 2018 року.

Creative Twinning: конкурс проектів на розвиток культурного сектору

Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року.

Конкурс грантів на підтримку антикорупційних ініціатив на регіональному та місцевому рівнях

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс «Підтримка антикорупційних ініціатив на регіональному та місцевому рівнях». Дедлайн - 31 серпня 2018 р.

Гранти Ініціативи Джоука Воллера-Хантера для молодих активістів екологічного сектору

Ініціатива Джоука Воллера-Хантера приймає заявки на участь у грантовій програмі. У межах програми Ініціатива надає малі гранти на навчання та тренінги для активістів, які будуть висунуті їхніми організаціями як майбутні лідери. Обсяг гранту - до 7000 євро. Дедлайн - 1 вересня 2018 року.

Конкурс грантів «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах»

Міжнародний фонд «Відродження» за фінансової підтримки ЄС в межах проекту «Громадська синергія / Civic Synergy» оголошує конкурс грантів. Мета: Посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ. Учасники: Громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об’єднання. Максимальний розмір гранту - 800 000 грн. Дедлайн - 5 вересня 2018 року.

II етап конкурсу на розробку Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та клімату

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» проводить відбір громад, які потребують допомоги в плануванні власної низьковуглецевої політики, розрахунку базового кадастру викидів та відповідних заходів до 2030 року. Дедлайн - 15 вересня 2018 року.

Конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

Програма «Права людини та правосуддя» та Програма «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність».Дедлайн - 15 вересня 2018 р.

Премія «Земля Жінок» розпочинає прийом заявок

Конкурс дозволяє отримати фінансову підтримку зразковим ініціативам, що реалізуються жінками для збереження природи й довкілля. Нагорода «Країна жінок» призначена для жінок, що реалізують проект із захисту навколишнього середовища з на некомерційних засадах або ж реалізують соціальний бізнес. Це можуть бути проекти як індивідуальні, так і подані від організацій. Дедлайн - 30 вересня 2018 року.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна оголосила конкурс мікро-проектів

1 серпня 2018 року розпочато набір заявок на Другий конкурс проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Дедлайн - 31 жовтня 2018 р.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн – 28 грудня 2018 року.

Нова краудфандингова ініціатива у галузі культури

Фонд «Відродження» оголошує нову краудфандингову ініціативу «Культура. Спільнота», у межах якої буде підтримувати проекти, на які надаватимуть кошти громадяни. Обсяг дофінансування - до 150 000 грн. Ініціатива діятиме до 31 грудня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • (044) 296 10 52
  • [email protected]
  • https://gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.