bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів для організацій громадянського суспільства
01.10.2018

 Актуальні пропозиції фінансування відкриють можливості для реалізації проектів та ініціатив у різноманітних сферах. Обирайте саме те, що необхідно для вашої організації.

Гранти на посилення спроможності громад

Академія розвитку філантропії Польщі оголошує конкурс грантів на підтримку розвитку громад та вирішення глобальних викликів на місцевому рівні. Дедлайн - 10 жовтня 2018 р.

«Я не вірю на слово» – конкурс міні-грантів на матеріали про медіаграмотність

ГО «Інститут розвитку регіональної преси – ІРРП» оголошує конкурс малих грантів на створення журналістських матеріалів, спрямованих на підвищення медіаграмотності аудиторії у південних та східних регіонах України. Дедлайн - 10 жовтня 2018 р.

Конкурс міні-грантів для жіночих громадських організацій та ініціатив

Центр «Жіночі перспективи» оголошує конкурс міні-грантів (до 100 000 гривень). Конкурс міні-грантів для жіночих громадських організацій та ініціатив з метою збільшення солідарності та врахування потреб різних цільових груп жінок у своїй діяльності та привернення уваги громадськості до множинної дискримінації жінок. Дедлайн - 15 жовтня 2018 р.

Ґрант від громадського ресторану Urban Space 100

З 15 вересня до 15 жовтня 2018 року триває подача заявок на ґранти. Ґрантова програма від Urban Space спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська. Але свої ідеї автори можуть подавати з будь-якого куточка України

Конкурс проектів для ОГС від Чорноморського фонду регіонального співробітництва

Чорноморський фонд регіонального співробітництва (BST) та Фонд Роберта Боша оголошують конкурс проектних пропозицій для організацій та представників громадянського суспільства з Вірменії, Болгарії, Грузії, Молдови, Румунії та України.  Дедлайн - 19 жовтня 2018 року.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна оголосила конкурс мікро-проектів

1 серпня 2018 року розпочато набір заявок на Другий конкурс проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Дедлайн - 31 жовтня 2018 р.

Благодійна допомога від Жіночої гільдії ООН

Жіноча гільдія ООН оголошує прийом заявок на отримання благодійної допомоги.  Проект повинен бути спрямований на дітей, які потребують допомоги. Дедлайн - 15 грудня 2018 р.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн – 28 грудня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошенує  грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.