bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка актуальних грантів для ОГС
16.10.2018

Пропонуємо організаціям громадянського суспільства скористатися цією добіркою для пошуку фінансових можливостей.

Конкурс грантів для соціальних підприємців

Фонд Східна Європа та німецька Громадська організація ChildFund Deutschland e.V. оголошують конкурс проектів серед підприємців на створення та розвиток соціальних підприємств як інструменту вирішення соціально-економічних проблем на Сході України та посилення економічної спроможності населення, яке постраждала від наслідків війни, внутрішньо переміщених осіб та приймаючих громад. Дедлайн - 22 жовтня 2018 р.

Грантова програма від Міністерства закордонних справ Литовської республіки

Міністерство закордонних справ Литовської Республіки закликає подавати заявки для реалізації проектів співробітництва. Дедлайн - 28 жовтня 2018 р.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна оголосила конкурс мікро-проектів

1 серпня 2018 року розпочато набір заявок на Другий конкурс проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Дедлайн - 31 жовтня 2018 р.

Програма ґрантів НВСЕ 2018-2019

Відкрито другий конкурс Програми ґрантів Harald Binder Cultural Enterprises на підтримку культурних, мистецьких та освітніх проектів. Заявки приймаються до 1 листопада 2018 року. 

Відділ громадської дипломатії NATO оголошує конкурс грантів

Відділ громадської дипломатії оголосив унікальний конкурс проектів NATO@70 з метою визначити, яким громадам і неприбутковим громадським організаціям надати фінансову підтримку для розроблення і впровадження цільових комунікаційних заходів. Дедлайн - 16 листопада 2018 р.

Грантовий конкурс для на реалізації навчальної поїздки для шкільної молоді півдня України

Оголошується конкурс серед українських НУО з метою організації та реалізації регіональної ознайомчо-навчальної поїздки для шкільної молоді півдня України. Дедлайн - 10 грудня 2018 р.

Благодійна допомога від Жіночої гільдії ООН

Жіноча гільдія ООН оголошує прийом заявок на отримання благодійної допомоги.  Проект повинен бути спрямований на дітей, які потребують допомоги. Дедлайн - 15 грудня 2018 р.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн – 28 грудня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

 

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошенує  грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.