bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів для ефективної діяльності громадських організацій
02.01.2019

Початок року - це найкращий час для пошуку ресурсів на підсилення діяльності громадського сектору у різних сферах життя.

Конкурс проектів для фахівців та організацій культурного сектору

 

Програма Culture Bridges з фінансуванням 1,3 млн євро оголосила п’ятий конкурс проектів для фахівців та організацій культурного сектору. Дедлайн - 9/31 січня 2019 р.

Грантовий конкурс «Виклик: інновації для вирішення конфлікту»

Метою конкурсу є пошук інноваційних підходів та креативних ідей, які допоможуть вирішити конфлікти в українському суспільстві. Дедлайн - 11 січня 2019 р.

Грантовий конкурс від Фонду демократії Організації Об’єднаних Націй

Фонд демократії ООН запрошує організації громадянського суспільства подавати заявки на фінансування проектів, спрямованих на просування та підтримку демократії. Дедлайн - 15 січня 2019 р.

Конкурс проектів для громадських організацій на суму від 150 до 600 тисяч гривень

«Громадська синергія» оголосила конкурс проектів для громадських організацій на суму від 150 до 600 тисяч гривень. Дедлайн - 16 січня 2019 р.

Конкурс грантів з протидії насильства над жінками

Цільовий Фонд  Організації Об’єднаних Націй, підтримуючи дії, направлені на запобігання насилля над жінками, приймає заявки на конкурс грантів від громадських організацій. Дедлайн - 18 січня 2019 р.

Конкурс грантів з протидії насильства над жінками

Цільовий Фонд  Організації Об’єднаних Націй, підтримуючи дії, направлені на запобігання насилля над жінками, приймає заявки на конкурс грантів від громадських організацій. Дедлайн - 18 січня 2019 р. 

Конкурс міні-грантів для підтримки союзників ЛГБТІ

Freedom House в Україні оголошує конкурс міні-грантів для підтримки союзників ЛГБТІ. Організація розгляне проектні пропозиції, спрямовані на висвітлення існування та різноманітності ЛГБТІ в Україні, їхнього внеску в українське суспільство, бізнес. Дедлайн - 20 січня 2019 р.

Гранти від Європейської комісії на підтримку громадянського суспільства в Україні

Європейська коміся оголосила конкурс «Support Civil Society, Local Authorities and Human Rights in Ukraine». Загальна мета цього конкурсу полягає в зростанні ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам та комплексному соціально-економічному розвитку в Україні. Дедлайн - 25 січня 2019 р.

Конкурс грантів на підтримку громадських ініціатив

Чеська неурядова гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) в Україні, проводить конкурс грантів до 300 000 грн. на  підтримку громадських ініциатив для вирішення питань місцевого значення. Дедлайн - 1 лютого 2019 р.

Програма малих грантів фонду BEARR Trust

Фонд BEARR оголошує про початок Програми малих грантів - 2019. Фонд приймає заявки від громадських та інших організацій, спрямовані на протидію насильству над жінками. Дедлайн - 1 лютого 2019 року.

Грантова програма на підтримку розвитку громадянського суспільства та впровадження реформ

Програма Матра (трансформації суспільства), започаткована Міністерством закордонних справ Нідерландів в 1994 році, спрямована на підтримку перехідних процесів. Програма відкрита для подання заявок від організацій громадянського суспільства, зареєстрованих в Україні.  Дедлайн - 11 лютого 2019 р.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.