bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для молоді
21.01.2019

Пропонуємо активній молоді скористатися можливостями для розвитку та професійної самореалізації. Добірка допоможе підвищити кваліфікацію молодим активістам громадських організацій.

Молодіжний обмін на тему толерантності в Угорщині (Вац)

 

Молодіжний обмін за участю представників Угорщини, Сербії, Фінляндії, Італії, України та Косово на тему соціальної інклюзії та толерантності. Дедлайн – 26 січня 2019 р.

Молодіжний обмін на тему лідерства в Грузії (Бакуріані)

ГО «Development and Initiative» шукає учасників та тім-лідера на молодіжний обмін в Грузії! Дедлайн – 31 січня 2019 р.

Школа Дебатів IRI для політичних партій

МРІ запрошує до участі у новій програмі навчання та дебатів політичних та громадських лідерів, експертів, представників політичних партій віком від 18 до 35 років. Дедлайн – 3 лютого 2019 р.

Стипендії від Open Society Foundations

The Open Society Fellowship спрямована на підтримку осіб, які шукають іноваційні підходи для вирішення фундаментальних проблем. Інститут Відкритого Суспільства обирає стипендіатів серед журналістів, активістів, академіків, та практикантів із різних сфер, які здатні творити ідеї та реалізовувати їх. Стипендіати отримають стипендію у розмірі 80 000–100 000 доларів. Дедлайн - 4 лютого 2019 р. 

Нові розслідувачі 2 - школа для регіональних журналістів

Якщо ви мрієте стати журналістом-розслідувачем, навчитися виявляти корупцію, знаходити, те, що приховують чиновники, тоді подавайтеся на тримодульну школу регіональних журналістів від Інститут розвитку регіональної преси. Дедлайн - 13 лютого 2019 р.

Тренінг з підприємництва для Молодих Батьків в італійському Монте-ді-Прочіда

Ліга Толерантності відкриває можливість участі для 7-ми представниць(-ків) з України в першому міжнародному тренінгу в рамках Кампанії розвитку підприємництва «Молоді Батьки - Молодіжне Уповноваження!», який відбудеться в Монте-ді-Прочіда, метрополійне місто Неаполь, Італія, з 13-го по 20-те травня 2019 р. Дедлайн – 14 лютого 2019 р.

MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. Дедлайн - 15 лютого 2019 р.

Програма з ефективного управління від Карл Фрідріх Ґерделер Колег

Відкрито прийом конкурсних заявок на участь у програмі «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Good Governance» 2019/2020! Програма від Ґерделер Колег з ефективного управління забезпечує додаткові професійні кваліфікації для нового покоління керівників. Дедлайн - 18 лютого 2019 р.

Стипендії ім. Лейна Кіркланда

Польсько-Американський Фонд Свободи Фундатор Програми і Фонд Лідери Змін оголошують відкритий конкурс для кандидатів на отримання Стипендій ім. Лейна Кіркланда у 2019/2020 навчальному році. Програма адресована молодим лідерам та експертам, які здобули вищу освіту та зацікавлені в розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні. Дедлайн - 1 березня 2019 р.

Українська академія лідерства оголошує старт набору студентів

Найамбітніші підлітки України отримають грант на навчання у 10 000 доларів. Українська академія лідерства відкриває прийом заявок на 2019 навчальний рік для випускників шкіл та коледжів віком від 16 до 18 років з усіх регіонів України. Дедлайн – 1 березня 2019 р.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.