bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма Culture Bridges оголошує шостий конкурс проектів міжнародної мобільності
18.02.2019

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. 

Програма Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом, підтримує розвиток професіоналів секторів культури та креативних індустрій України та сприяє їхній співпраці з партнерами в ЄС.

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Мета грантів мобільності полягає у сприянні професійному розвитку фахівців сектору культури та креативних індустрій та налагодженні партнерств між Україною та ЄС. Апліканти можуть подати заявку на навчальні поїздки, стажування, резиденції, програми професійного розвитку або зустрічі з партнерами у країнах ЄС та навпаки (тобто, на поїздки з ЄС до України).

Загалом за п’ять попередніх конкурсів Culture Bridges було подано 1796 заявок, з яких 883 – на гранти мобільності. Більшість заявок стосуються навчальних візитів, участі у курсах на конференціях у наступних секторах: креативні хаби та платформи, фестивалі, образотворчі та аудіовізуальні мистецтва (кіно, телебачення, мультимедіа). Переважна більшість проектів мобільності – короткострокові (до двох тижнів). Найбільш активно заявки поступають із Київської, Харківської та Львівської областей.  Історії поїздок переможців попередніх конкурсів грантів Culture Bridges можна прочитати на сайті: www.culturebridges.eu/success_stories

Кінцевий термін подання заявки — 11квітня 2019 року. Тривалість поїздок становить від одного до чотирьох тижнів. Максимальна сума гранту на міжнародну мобільність складає: 2250 євро для візитів тривалістю до двох тижнів та 4000 євро для візитів від двох до чотирьох тижнів.

Детальна інформація про конкурс та правила - за посиланням: www.culturebridges.eu/international-mobility-grants та на Facebook сторінці Culture Bridges.

Програма Culture Bridges впроваджується Британською Радою, яка працює у партнерстві з Європейською мережею національних інститутів культури (EUNIC) в Україні. Програма із бюджетом 1,363 млн євро триває з листопада 2017 року по жовтень 2020 року. Упродовж програми — в 2018 та 2019 роках — планується виділити не менше 100 грантів.

Контакти

  • http://culturebridges.eu/international-mobility-grants

Коментарі

Сумщенко Ірина   1880 днів тому   #  

Програма розширює горизонти і можливості НГО. Значно прискорює розвиток культурних зв'язків та сприяє соціально-економічному, культурному зростанню.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.