bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на розробку навчального курсу «Сертифікат з управління охороною здоров’я»
28.02.2019

ПРОЕКТ USAID «ПІДТРИМКА РЕФОРМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я» до 20 березня 2019 року приймає заявки на грантовий конкурс, метою якого є розробка навчального курсу «Сертифікат з управління охороною здоров’я» у партнерстві між американськими та українськими навчальними закладами для підвищення професійної підготовки керівників у сфері охорони здоров’я на регіональному та національному рівнях.

Переможець конкурсу отримає один грант з фіксованою сумою, що не перевищує 2 970 000 гривень.

ПРОЕКТ USAID «ПІДТРИМКА РЕФОРМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я»

Метою Проекту є підтримка прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольняти потреби населення України. Сприяння реформуванню сектору охорони здоров’я, підвищення прозорості та боротьба з корупцією знизить рівень неофіційних платежів та покращить доступ до якісних послуг, що ґрунтуються на доказовій медицині. Ліквідація корупції є компонентом кожного завдання, яке має бути виконане в рамках Проекту, а саме:

1)     Покращення управління у секторі охорони здоров’я.

2)     Сприяння трансформуванню моделі фінансування охорони здоров’я.

3)     Зміцнення кадрового потенціалу сектору охорони здоров’я.

4)     Підвищення прозорості, підзвітності системи охорони здоров’я та її чутливості до змін.

5)     Покращення системи надання послуг на всіх рівнях.

 КРИТЕРІЇ ВІДПОВІДНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙ

Заявники повинні відповідати наведеним критеріям партнерів проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»:

  • Організація є офіційно зареєстрованою юридичною особою в Україні не менше ніж 3 роки; 
  • Має номер DUNS для отримання грантів у розмірі понад $ 25000. (Партнери Проекту можуть подати заяву на http://fedgov.dnb.com/webform) та реєстраційний номер SAM для грантів більше $ 25,000 (заявники Проекту можуть зареєструвати SAM на https://www.sam.gov, для реєстрації необхідно мати номер DUNS)
  • Організація має досвід співпраці з установами системи охорони здоров’я та/або установами системи освіти в Україні;
  • Має досвід розробки та виконання післядипломних та/або інших освітніх програм;
  • Має досвід адаптації міжнародних освітніх програм та/або введення нових навчальних планів або післядипломних сертифікаційних програм;
  • Запропонований викладацький склад має попередній практичний досвід  або досвід викладання програм з управління охороною здоров’я (наявність міжнародної освіти у викладачів буде розглядатись як перевага) та  може включати не тільки штатних працівників установи, але і тих, хто працюює за сумісництвом та інших зацікавлених викладачів.

Не мають права подавати заявки на отримання гранту: фізичні особи; політичні організації; заклади, власниками яких є іноземці; органи державної влади національного або міського рівня та релігійні групи.

Детальна інформація щодо умов участі у конкурсі, критеріїв відповідності та обсягів робіт міститься в ОГОЛОШЕННІ ПРО ГРАНТОВИЙ КОНКУРС (RFA №5), розміщеного у додатку до цієї статті  та на порталі грантів (https://usaid-hrs.fluxx.io ).

 ПРОЦЕС ПОДАННЯ ЗАЯВКИ

Заявки та документи, що є обов’язковими додатками до неї подаються через портал грантів (https://usaid-hrs.fluxx.io ).

Заявники повинні зареєструватися на порталі, і, після підтвердження реєстрації, отримати електронне повідомлення з необхідними реєстраційними даними для отримання доступу до порталу.

На порталі знаходяться детальні інструкції щодо заповнення електронної форми заявки та усі необхідні документи та додатки до бюджету, які потрібно включити до заявки.

Запитання щодо грантового конкурсу потрібно надсилати на адресу [email protected] до кінця робочого дня 6  березня 2019 року. Відповіді на запитання будуть направлені всім учасникам конкурсу не пізніше 12 березня 2019 року.

Інформаційний семінар/вебінар відбудеться  об 15:00 5 березня 2019 року з метою представлення завдання гранту та уточнення процедури подання заявки. Реєстрація на семінар/вебінар за допомогою електронної пошти [email protected] до 10:00 – 5 березня 2019 року.

 Заявки приймаються до 23:59  – 20 березня 2019 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.