bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей для агентів змін
18.03.2019

Не прогавте нові можливості для розвитку та професійної самореалізації. Зібрали для вас добірку, яка допоможе підвищити кваліфікацію агентам змін у громадському секторі.

 Академія краудфандингу для підприємців із Донеччини та Луганщини

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні та CookEd agency розпочинають набір підприємців та стартаперів із Донеччини та Луганщини до Академії краудфандингу 2019. Дедлайн – 21 березня 2019 р.

Подача заявок на участь у проекті #womenps (2019)

Центр громадських ініціатив «Ідеї змін» (Київ), Polis180 (Берлін) та Асоціація жінок ВПЛ «Згода» (Тбілісі) оголошують про збір заявок для участі у проекті «Жінки, мир, безпека: чи стануть шансом для вирішення затяжних конфліктів в Україні та Грузії». Дедлайн - 22 березня 2019 р.

Міжнародний тренінг з Підприємництва для Молодих Батьків в різнобарвній Полтаві

Ліга Толерантності відкриває можливість участі для 7-ми представниць(-ків) з України в другому міжнародному тренінгу в рамках Кампанії розвитку підприємництва «Молоді Батьки - Молодіжне Уповноваження!», який відбудеться в місті Полтава, Україна, з 13-го по 20-те липня 2019 р., та збере разом азербайджанських, італійських та українських молодих батьків. Дедлайн - 24 березня 2019 р. 

Молодіжний обмін в Грузію

ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає 5-ох учасників/ць на міжнародний молодіжний обмін «Think Green». Подія відбуватиметься з 10-го по 19 травня 2019 року в курортному містечку Кобулеті на березі Чорного моря. Дедлайн – 1 квітня 2019 р.

Тренінг «Ефективний менеджмент молодіжних центрів»

Тренінг відбуватиметься за навчальною програмою, метою якої є посилити спроможність команд молодіжних центрів в Україні, надавши їм знання та навички з основ менеджменту молодіжного центру, а також підтримати команди в розбудові соціальної згуртованості місцевих громад, у тому числі щодо сталої, системної, планованої роботи центру, задля розвитку молодіжної політики та молодіжної роботи. Дедлайн – 5 квітня 2019 р.

Програма Culture Bridges оголошує шостий конкурс проектів міжнародної мобільності

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Дедлайн – 11 квітня 2019 р.

Конкурс міні-грантів на міжрегіональні журналістські розслідування

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує для учасників Ресурсного центру конкурс грантів на написання міжрегіональних журналістських розслідувань. Дедлайн – 15 квітня 2019 р.

Стипендіальна програма на участь у Європейському Форумі Альпбаха

Стартує щорічна Стипендіальна програма громадської організації «Київська ініціативна група Альпбаха» на участь у Європейському Форумі Альпбах у 2019 році. Дедлайн – 21 квітня 2019 р.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.