bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на підвищення спроможності організацій, що надають підтримку в розвитку підприємництва
22.04.2019

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», планує надати гранти щодо підвищення спроможності організацій, що надають підтримку в розвитку підприємництва. Програма прийматиме до розгляду заявки від аналітичних центрів, бізнес-асоціацій та інших неурядових організацій, що здійснюють діяльність з підтримки розвитку підприємництва. Дедлайн подачі проектів - 14 травня 2019 року.

Державні установи, в тому числі організації, які отримують бюджетне фінансування, та квазідержавні організації, визначені в ADS 302.3.3, не мають права на отримання грантів у рамках цього ЗПЗ.

Дедлайн подачі проектів 14 травня 2019 року.

Всі запитання щодо цього запиту, будь ласка, надсилайте на електронну адресу: [email protected] з зазначенням «ЗПЗ-2019-002» у темі електронного листа. Програма КЕУ допомагатиме заявникам зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування.

Повний текст документації

Контакти

Коментарі

Качай Николай   1807 днів тому   #  

Очень, жаль, поздно увидел. Грант прямо заточен под нашу организацию. Надеюсь, в этом году снова предоставится такая великолепная возможность.

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Кабанець   1801 день тому   #  

Доброго дня! Стежте за оновленнями на нашому сайті. Бажаємо знайти можливість фінансування для вашої організації!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.