bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс для ОГС Донецької та Луганської областей
18.06.2019

ГО «Взаємодія Плюс» оголошує програму малих грантів для ОГС Донецької та Луганської областей в межах Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Дедлайн – 17 липня 2019 р.

Більше можливостей для отримання фінансування у розділі «Гранти»

Загальна мета проекту – відновлення ефективного врядування та просування примирення в охоплених конфліктом громадах Луганської та Донецької областей (на підконтрольних уряду України територіях).

До участі у конкурсі програми малих грантів (ПМГ) приймаються заявки, що відповідають наступним напрямам:

  1. Залучення громадян до процесу прийняття рішень щодо організації та якості місцевих послуг;
  2.  Сприяння реалізації місцевих стратегічних планів  у сфері місцевого економічного розвитку;
  3. Підтримка антикорупційного моніторингу діяльності органів місцевого самоврядування;
  4. Заохочення участі громадян на місцевому рівні.

Обсяг фінансування одного проекту не може перевищувати 10000 доларів США.

До участі у конкурсі запрошуються ОГС наступних громад:

Донецька область: Соледарської ОТГ, Волноваської, Мар’їнської, Курахівської, Верхньоторецької, Красногорівської, Торецької, Дружківської, Добропільської міських рад, Сіверської ОТГ, Званівської ОТГ, Хлібодарівської, Первомайської сільських рад, Ольгинської, Очеретинської, Великоновосілківської селищних рад;

Луганська область: Щастинської, Гірської, Золотівської, Попаснянської, Кремінської, Сєвєродонецької міських рад, Біловодської ОТГ, Станично-Луганської, Новоайдарської селищних рад, Красноріченської ОТГ, Нижньотеплівської, Широківської, Красноталівської сільських рад, Рубіжанської міської ради, Білокуракинської ОТГ.

Проекти за напрямом 3 «Підтримка антикорупційного моніторингу діяльності органів місцевого самоврядування» можуть подавати на конкурс громадські організації, які зареєстровані у Донецькій та Луганській областях, за межами означених ОТГ.

ГО «Взаємодія Плюс» забезпечує експертну підтримку ОГС щодо участі у конкурсі ПМГ. За необхідності надає консультаційну допомогу за означеними напрямами ПМГ, проводить тренінг та вебінари щодо заповнення шаблонів документів, супроводжує виконання проектів, здійснює моніторинг результатів та допомагає зі складанням звітів.

Докладна інформація про вимоги до учасників, фінансування, шаблони документів, а також реєстрація на консультативні заходи за посиланням: http://www.vzplus-grant.org.ua/

 

Контакти

  • Лариса Самосьонок
  • 38 (066) 094 49 33 Е-mail: SGP@vzplus.org

Коментарі

Лариса Самосьонок   1739 днів тому   #  

До 17 липня проводяться консультації з підготовки проєктних пропозицій та бюджету проєкту. Питання можна задати за телефоном, написати на електронну адресу або залишити на сторінці ГО "Взаємодія Плюс" у ФБ.
Бажаємо успіху!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.