bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей отримання фінансування
15.10.2019

Підготували для вас підбірку грантів: шукайте і скоріше заповнюйте заявки, обрати дійсно є з чого!

Конкурс мініпроектів

Представництво DVV International в Україні за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини оголошує конкурс мініпроєктів. Дедлайн - 22 жовтня 2019 року.

Грантовий конкурс COSME: Сталий розвиток туризму

Загальна мета грантового конкурсу - сприяти сталому розвитку туризму і розширенню можливостей МСП в сфері туризму за допомогою транснаціонального співробітництва і передачі знань. Бюджет одного проекту - до 1 000 000 Євро. Дедлайн - 24 жовтня 2019 року.

Друга хвиля грантів від WikiInvestigation

WikiInvestigation оголошує другу хвилю грантів на проведення антикорупційних розслідувань на суму до 500 євро. Дедлайн – 25 жовтня 2019 року.

Конкурс «Великий проект-2020» на отримання гранту зі збереження культурної спадщини

Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурс «Великий проект-2020» на отримання гранту від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини, за наявності коштів. Програма має на меті збереження визначних археологічних об’єктів, історичних будівель та пам’яток, важливих музейних колекцій, які є доступними для громадськості та охороняються законом в Україні. Дедлайн - 30 жовтня 2019 року.

«Невеликий грант-2020» зі збереження культурної спадщини

Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурс «Невеликий грант-2020» на отримання гранту від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини (Фонд), за наявності коштів. Програма має на меті збереження пам’яток культури, музейних експонатів чи колекцій, форм виразу традиційної культури. Дедлайн - 30 жовтня 2019 року.

Прийом заявок для бізнес-партнерства у проектах економічного розвитку

Данська Рада у справах Біженців (ДРБ) розробляє нову програму економічного розвитку Донецької та Луганської областей, спрямовану на підтримку вразливих верств населення шляхом посилення їх ролі в місцевій економіці та залучення у виробничо-збутові ланцюжки. Дедлайн - 30 жовтня 2019 року.

Програмa грантів Harald Binder Cultiral Enterprises

HBCE Grant Program / Програма ґрантів НВСЕ спрямована на підтримку ініціатив у сфері мистецтва, культури та освіти в Україні, які орієнтовані на актуальні теми та інноваційні підходи. Сума ґранту становить від 500 до 5 000 € та покриває 70% від усіх витрат проекту. Заявки приймаються від громадських, неурядових та неприбуткових організацій, які планують реалізувати проекти в Україні з січня по листопад 2020 року. Дедлайн - 1 листопада 2019 року.

Конкурс від Фонду прав людини Посольства Нідерландів

Фонд прав людини Посольства Нідерландів оголошує конкурс грантів. Дедлайн - 1 листопада 2019 року.

Конкурс серед громадських організацій на реалізацію проектів

Фонд Східна Європа в рамках реалізації Програми USAID РАДА оголошує конкурс серед громадських організацій на реалізацію проектів, спрямованих на розбудову спроможності співпраці виборців з народними депутатами України в рамках виборчого округу. Дедлайн - 3 листопада 2019 року.

MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді 2020

Фонд EVZ підтримує в 2020 р. німецько-українські зустрічі молоді для учасників та учасниць у віці з 16 до 35 років. Заявки на грант мають бути подані в Фонд EVZ щонайпізніше до 03.11.2019 р. Проекти можуть розпочатися найраніше 01.02.2020 р. та мають бути закінчені до 31.12.2020 р. 

Соціальний проект «Дельта Милосердя»: грант для українських Благодійних Фондів

Переможець конкурсу може скористатися отриманим грантом на реалізацію свого благодійного проекту та на організаційні потреби фонду. Грант може виступати у якості повного фінансового забезпечення проекту. Дедлайн - 17 листопада 2019 року.

Проекти міжнародної співпраці (Креативна Європа)

Оголошено конкурс «Проекти міжнародної співпраці» програми «Креативна Європа» (підпрограма «Культура»). Дедлайн - 27 листопада 2019 року.

Щомісячна стипендія від Leaders Fund

Фінансова підтримка протягом 6 або 12 місяців. Актуально для громадського сектору та активістів, що шукають ресурси для покращення своїх проектів, але ще не отримали великих грантів. Дедлайн - 30 листопада 2019 року

Грантовий конкурс COSME

Оголошено грантовий конкурс в рамках Програми ЄС COSME «COS-CIRCFASH-2019-3-02: Акселерація та масштабування інноваційних рішень у індустрії моди на засадах сталості та циркулярності *». Бюджет конкурсу - 3,500,000 євро на 4 проекти. Дедлайн – 17 грудня 2019 року

Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує нову програму, спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області. Дедлайн - 31 грудня 2019 року.

USAID Проект енергетичної безпеки оголошує початок грантової програми

USAID Проект енергетичної безпеки оголошує початок грантової програми. Кінцевий термін подачі заявок 30 квітня 2020 року. Грантові заявки оцінюються по мірі надходження. Строк дії грантового проекту не повинен тривати більше, ніж 24 місяці.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.