bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова програма від ЮНІСЕФ для молоді у Києві та Київській області
04.11.2019

ЮНІСЕФ оголошує набір на програму з розробки власних проектів та підприємств для молоді у Києві та Київській області.  Дедлайн – 8 листопада 2019 року.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує молодь долучитися до програми UPSHIFT, що реалізується в Києві та Київській області за підтримки ING Bank. Відібрані ідеї, спрямовані на покращення життя у своїй громаді, отримають фінансування на суму до 60 тис. гривень.

Про програму

ЮНІСЕФ оголошує набір на програму з розробки власних проектів та підприємств для молоді у Києві та Київській області. Дедлайн – 8 листопада 2019 року.

UPSHIFT це глобальна інноваційна програма ЮНІСЕФ, що реалізується у понад 20 країнах світу і спрямована на те, щоб підтримати підлітків та надати їм можливості розвитку навичок 21 століття. Програма заохочує молодих людей самостійно виявляти соціальні проблеми у своїх громадах та пропонувати способи їх вирішення. Учасники програми проходять тренінг, де вчаться аналізувати виклики, розробляти проекти, працювати в команді, розвивати підприємницькі навички, а також отримують менторську допомогу та гранти на реалізацію своїх ідей.

В Україні програма UPSHIFT вперше впроваджувалася у 2018-2019 навчальному році у Харкові. За цей час близько 250 молодих людей пройшли тренінги та навчилися розробляти власні проекти. З усіх учасників тренінгів 30 команд були відібрані та отримали підтримку та фінансування для здійснення своїх проектів, серед яких були курси першої допомоги, театральна постановка для протидії булінгу, інтерактивні лекції із сексуальної освіти, навчання жестової мови, театральна та спортивна студія для дітей з інвалідністю та багато інших.

Більше інформації про UPSHIFT Україна можна знайти на сайті або Фейсбук сторінці програми.

Про деякі з проектів можна подивитися відео або почитати історію.

Як взяти участь

Долучитися до UPSHIFT у Києві та Київській області можуть команди з молодих людей віком від 16 до 21 року, що проживають у цій місцевості, та мають ідеї щодо вирішення певної соціальної проблеми свого міста/громади. 10 команд будуть відібрані для участі у програмі. У кожної команди буде досвідчений/а ментор/ка, який/а допоможе команді розробити проект мрії за допомогою унікальної методології на основі дизайну, орієнтованого на людину (human centered design). П’ять команд отримають фінансування та підтримку у реалізації ідеї.

Заявки приймаються до 23:59 8 листопада 2019 р.

Форма для реєстрації на програму доступна за цим посиланням.

Джерело

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.