bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка актуальних пропозицій грантового фінансування НУО
11.11.2019

Новий тиждень приносить нові перспективи. Поспішайте скористатися нагодою отримати фінансування свого цікавого проекту.

Конкурс грантів «Підтримка ініціатив щодо адвокації впровадження медіа-реформ»

«Медійна програма в Україні», що виконується організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує подавати проектні пропозиції на отримання грантів в конкурсі «Підтримка ініціатив щодо адвокації впровадження медіа-реформ». Буде підтримано проекти, котрі сприятимуть впровадженню критично важливих медіа-реформ та підтримці адвокації та контролю. Дедлайн – 14 листопада 2019 року.

Конкурс малих грантів для активної ромської молоді від фонду «Відродження»

Ромська програма МФ «Відродження» (Київ) спільно з Ініціативою Інституту Відкритого Суспільства «Права людини та рівність» (Берлін) оголошують конкурс малих грантів «Підтримка громадських і правозахисних ініціатив ромської молоді». Мета конкурсу – підтримати розвиток ромського молодіжного правозахисного руху шляхом сприяння ініціативам, спрямованим на управоспроможнення ромських громад, просування позитивних образів рома в інформаційному просторі, збереження ідентичності й історичної пам’яті. Дедлайн – 17 листопада 2019 року.

Грант ООН для покращення доступу людей з інвалідністю до правосуддя

Проект в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру дозволить поліпшити доступ до правосуддя для осіб з інвалідністю, підвищити рівень їх обізнаності про способи захисту своїх прав, привернути увагу до існуючих проблем в галузі. Він включатиме здійснення дослідження щодо правових потреб осіб з інвалідністю, підготовку параюристів за темами, визначеними цим дослідженням, та моніторинг їхньої роботи. Дедлайн – 19 листопада 2019 року.

Інфраструктурні гранти від House of Europe

House of Europe пропонує гранти на розвиток культурної інфраструктури в регіонах. Програма тривалістю 1-3 роки профінансує розвиток інфраструктури культурних організацій, та підтримає найцікавіші довгострокові проекти від активних та креативних регіональних культурних закладів (державних і неурядових). Дедлайн – 28 листопада 2019 року.

Гранти на виробництво відео «Бути 20-річним: молоді активісти» 

Проект «Відкрита медіа платформа» за фінансування ЄС, запрошує журналістів подати заявку на підтримку виробництва серії соціальних відео на тему: «Бути 20-річним: молоді активісти». Заявників запрошують створити оригінальний 90-секундний квадратний відеосюжет для розміщення в соціальних мережах. Дедлайн – 1 грудня 2019 року.

Проект «Просування сталих енергетичних рішень в громадах (приклади з практики)»

ГО «Екоклуб» за підтримки Посольства Норвегії в Україні шукає активні громади, які хочуть бути лідерами в енергоефективності та «зеленій» енергетиці. У рамках проекту ОТГ та муніципалітетам допоможуть покращити знання з цієї теми налагоджуватимуть співпрацю місцевої влади, бізнесу та активістів для сталого енергетичного розвитку, профінансують проекти, покликані зменшити споживання енергії та викиди парникових газів. Дедлайн – 1 грудня 2019 року.

Грантовий конкурс Міжнародного жіночого клубу Києва

Міжнародний жіночий клуб Києва (МЖКК) оголошує грантовий конкурс 2020 року для проектів, покликаних покращити життя жінок вразливих груп, дітей, людей поважного віку та людей з особливими потребами в Україні. Дедлайн – 8 грудня 2019 року.

Малі гранти громадської дипломатії уряду США – молодіжні та культурні проекти

Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів громадської дипломатії для підтримки проектів у сфері культури та підтримки молоді на 2019–2020 рр. Проекти повинні просувати американську культуру в Україні або висвітлювати американсько-українську співпрацю. Вітається участь американських експертів чи митців. Перевага надається сталим проектам, що включають в себе освітні елементи, а також спрямованим на менш охоплені регіони. Дедлайни  12 січня / 12 квітня / 5 липня 2020 року.


Коментарі

Наталія Пічкур   1618 днів тому   #  

Благодарю !

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.