bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується відкритий конкурс проєктних пропозицій «Майстер інновацій 2020»
22.02.2020

Проєкт «Професійна інтеграція ВПО» має на меті покращення можливостей працевлаштування для ВПО, людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України та вразливих категорій серед місцевих жителів у 6 фокусних регіонах. Дедлайн - 1 березня 2020 року.

Проєкт “Професійна інтеграція ВПО” реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH на замовлення Уряду Німеччини.

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, що зареєстровані і/або ведуть діяльність у Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Харківській областях або підконтрольних Уряду України територіях Донецької та Луганської областях.

Проєктні пропозиції мають фокусуватися на наступному:

  • Проведення заходів / послуг щодо професійної перепідготовки для ВПО та інших осіб, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України та проживають у віддалених районах фокусних областей.
  • Розроблення / застосування цифрових технологій для забезпечення послуг та заходів з перепідготовки для цільової аудиторії.
  • Розробка курсів з використанням модульного навчального плану або навчального плану часткової кваліфікації для затребуваних професій на місцевому ринку праці у тісній співпраці з місцевими роботодавцями.
  • Розробка та апробація моделей стажування для цільової аудиторії для професійно-технічних напрямків.

Цільовою аудиторією поданих проєктних пропозицій мають бути ВПО та жителі приймаючих громад, старші 18 років, безробітні, а також особи, які бажають змінити професію (пріоритет надається безробітним).

Для участі в конкурсі необхідно детально ознайомитися із Умовами конкурсного відбору проєктів, а також:

  • подати заповнену форму Заявки на участь (Аплікаційна форма) та Бюджет (форми додаються);
  • бути готовим укласти договір у формі локальної субсидії з GIZ та співпрацювати з проєктом «Професійна інтеграція ВПО» у процесі реалізації проєкту.

Бюджет кожного поданого проєкту не має перевищувати 520 000 грн. Не більше, ніж 15% коштів може бути витрачено на покращення матеріально-технічного забезпечення.

Результати будуть повідомленні усім учасникам електронною поштою 13 березня. Загалом буде обрано та підтримано GIZ 7-10 проєктних пропозицій.

Форму заявки на участь, бюджет та Умови конкурсного відбору можна завантажити на сайті http://promeister.com.ua/uk у розділі Новини або отримати, звернувшись до асистентки проєкту Юлії Чумакової за адресою [email protected]

Заявка має бути заповнена українською мовою та подана в електронному вигляді обсягом не більше 5 МВ у форматі MS Word (.doc або .docx або .rtf) разом зі сканованою копією роздрукованої та підписаної заявки у форматі .pdf і бюджетом у форматі Excel (.xlsx) на адресу [email protected] до 1 березня 2020 року, 23:00 (за київським часом).

Обов’язково вкажіть у теміe-mail “Майстер інновацій 2020”.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном гарячої лінії  +380 44 501 39 67 або за електронною адресою [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.