bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів щодо Східного партнерства Європейського Союзу
18.09.2020

Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні запрошує українських партнерів активізувати свою діяльність навколо питань, що стосуються Східного партнерства, його успіхів, недоліків, перспектив та викликів і відобразити взаємовідносини між Україною та, можливо, іншими країнами Східного партнерства з ЄС. Бюджет проекту не повинен перевищувати 10 000 євро. Дедлайн - 30 вересня 2020 року.

Минулого року Східне партнерство Європейського Союзу (ЄС) відзначило десяту річницю свого існування. З 2009 року завдяки Східному партнерству, що є частиною Європейської політики сусідства, відбувається розбудова відносин між ЄС і Азербайджаном, Білоруссю, Вірменією, Грузією, Молдовою та Україною, а також зміцнюється співпраця в регіоні. Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні запрошує українських партнерів активізувати свою діяльність навколо питань, що стосуються Східного партнерства, його успіхів, недоліків, перспектив та викликів і відобразити взаємовідносини між Україною та, можливо, іншими країнами Східного партнерства з ЄС.

Пропозиції щодо реалізації проектів мають стосуватися одного з таких напрямків: 1. Формати співпраці України з ЄС і/або іншими країнами Східного партнерства 2. Мирне співіснування в регіоні 3. Роль громадянського суспільства в процесі реформ

Заявки можуть подавати українські громадські організації, аналітичні центри, заклади освіти та науково-дослідні установи, що виступають за демократичну Україну, яка сповідує європейські цінності. Також заявки можуть подавати представники українських вишів і інших навчальних закладів України.

Вітаються проектні пропозиції, у яких передбачається співпраця з партнерами й організаціями з інших країн, але це не є обов’язковою умовою. Інші партнери можуть представляти такі країни, як Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова або Німеччина. Але заявником і керівником проекту має бути українська сторона. •

Проектні ідеї можуть бути реалізовані в таких форматах: Дослідницькі проекти, аналітичні дослідження, наукові публікації. Навчальні заходи (онлайн-семінари, фільми, конкурси тощо)

Інші умови проекту: oІнфраструктурні витрати не покриваються. Також виключаються інституційна підтримка та здійснення закупівель. o Проекти мають бути завершені до 20 грудня 2020 р.   зв’язку з пандемією виключається проведення офлайнконференцій і групових поїздок. Транспортні витрати окремих осіб покриваються лише в окремих обгрунтованих випадках. Перевага віддається онлайн-форматам. o Бюджет проекту не повинен перевищувати 10 000 євро.

Просимо врахувати вимоги щодо оформлення заявок, представлені в настановах. З усіх питань щодо подання заявок можна звертатися до Катерини Білоцерковець: [email protected] Будемо раді надходженню Ваших проектних пропозицій у вигляді документа у форматі Word або PDF до 30 вересня 2020 р. на адресу: [email protected] Заявки можуть подаватися німецькою, українською, англійською або російською мовами. Проектні пропозиції, подані після 30 вересня, на жаль, розглядатися не будуть. Відбір пропозицій здійснюватиме Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні. Претензії щодо рішення про надання підтримки не приймаються. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.