bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів для організацій громадянського суспільства
01.03.2021

Актуальні гранти, що дозволять реалізувати ініціативу або проєкт в рамках діяльності Вашої організації в різних сферах та регіонах України.  

Програма «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс
Програма «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс «Запобігання та сприяння вирішенню конфліктів у територіальних громадах, що виникають в процесі проведення реформ». Дедлайн - 9 березня 2021 року.

«Байєр» оголошує конкурс соціальних проєктів 
Компанія «Байєр» оголошує про початок прийому грантових пропозицій від громадських організацій в рамках восьмого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Подання заявок на перший етап відбуватиметься до 9 березня 2021 року.

Проект «СПІЛЬНО 2. Соціальні послуги для сімей у громаді» 
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує місцеві ради громад Донецької та Луганської областей подаватись на участь у проєкті «СПІЛЬНО 2. Соціальні послуги для сімей у громаді». Дедлайн - 10 березня 2021 року.

Конкурс із впровадження Програми підтримки профілактики правопорушень та інших негативних явищ
ООН оголошує грантовий конкурс із впровадження Програми підтримки профілактики правопорушень та інших негативних явищ через взаємодію поліції та населення на партнерських засадах у Донецькій / Луганській області. Дедлайн - 12:00, 11 березня 2021 року.

Конкурс підтримки діяльності мережі робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості 
ООН оголошує грантовий конкурс для підтримки діяльності мережі робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості у громадах-партнерах Запорізької області. Загальна стратегія конкурсу полягає у застосуванні орієнтованого на громаду підходу для забезпечення соціальної згуртованості та громадської безпеки. Дедлайн - 12:00, 11 березня 2021 року.

Конкурс грантів «Підтримка розробки нових матеріалів і зміцнення потенціалу ЗМІ у Східній Україні» 
Проект USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», який реалізовує компанія Кімонікс Інтернешнл, оголошує Запит на подання заявок на отримання гранту для надання інформації громадам на лінії зіткнення та непідконтрольних Уряду України територіях (НПУТ) Східної України. Дедлайн: 23 березня 2021 року, 18:00 за Київським часом.

Конкурс міні-грантів «Активна церква в громаді» 
Програма грантової підтримки соціальних ініціатив, які здійснюють священики та релігійні спільноти у своїх громадах по всій території України (крім тимчасово окупованих територій). Дедлайн - 21 березня 2021 року.

В рамках ініціативи «Активні молоді громадяни за сталий розвиток в ЦЄІ та АІІ» оголошено конкурс
Центральноєвропейська ініціатива оголошує про запуск конкурсу ідей для старших шкіл ініціативи «Активні молоді громадяни за сталий розвиток в регіонах Центральноєвропейської ініціативи та Адріатично-Іонічної ініціативи», що покликаний стимулювати залучення молоді регіонів Центральноєвропейської ініціативи (ЦЄІ) та Адріатично-Іонічного ініціативи (АІІ) в рамках Порядку денного ООН у сфері сталого розвитку до 2030 року. Дедлайн - 31 березня 2021 року.

Конкурс на фінансування проєктів в рамках програми «Культура законності»
В рамках програми «Культура законності», що впроваджується Центром культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів, триває конкурс проєктів, що висвітлюють суспільну цінність верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності. Дедлайн -  30 червня 2021 року.

Програма малих грантів громадської дипломатії уряду США 
Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів для підтримки проектів у сфері освіти. Дедлайн - 15 липня 2021 року.

Проєкт USAID оголошує початок прийому грантових заявок
Проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка Східної України» оголошує початок прийому грантових заявок в рамках програми грантів «Посилення та трансформація економіки Cхідної України (Донецька, Луганська області та Приазов’я) шляхом підтримки сталого розвитку малих та середніх підприємств». Дедлайн -  23 лютого 2022 року.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.