bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Останній цикл відбору організацій для надання грантів «Загальної підтримки» в умовах викликів
13.08.2021

ІСАР Єднання, як стратегічний партнер Європейського союзу, у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine)  запускає останній цикл грантів «Загальна підтримка» і запрошує українські організації до участі.

Ми прагнемо дати загальну підтримку організаціям під час викликів та непередбачуваних ситуацій. І таким чином забезпечити організаціям можливість безперервно виконувати свою місію, а не виживати від проєкту до проєкту в складних умовах. Загальна підтримка збільшить потенціал організацій та  відкриє можливості зайняти позицію лідера у сфері, стати впливовим агентом змін.

Ми посилимо організаційні, технічні, комунікативні та адвокаційні спроможності організацій громадянського суспільства (ОГС), які працюють у сфері демократії, врядування та прав людини. А також хочемо, щоб організації розвинули свій потенціал і відігравали провідну роль у своїх громадах на національному рівні, вирішували проблем і протистояли викликам у мінливому середовищі.

Специфічними завданнями цього типу гранту є:

Сприяти розвитку технічних спроможностей ОГС, необхідних для реалізації їхніх місій, нарощуванню їхнього впливу на обласному і, подекуди, на національному рівнях;

Сприяти розвитку організаційних спроможностей, зміцненню сталості ОГС та нарощуванню довіри до ОГС від цільових груп, потенційних партнерів та населення;

Сприяти розвитку комунікативних та адвокаційних спроможностей ОГС, в тому числі сприяти розвитку спроможностей ОГС до впливу на місцеві політики, зокрема, через встановлення діалогу та співпраці з різними стейкхолдерами (місцевою владою, органами державної влади, підприємцями, тощо).

Детальне «Запрошення до участі» можна завантажити за посиланням  тут: https://cutt.ly/7QGiZqX.

Кінцевий термін подання концепцій для розгляду 12:00 3 вересня 2021 року.

Очікується, що термін реалізації проєктів за цим конкурсом складе до 9 місяців. Проекти мають завершитись не пізніше 30 червня 2022 року. Орієнтовний термін початку  проекту – жовтень 2021 року. 

Питання щодо конкурсу можна надсилати електронною поштою на адресу:  [email protected].

Запис інформаційної сесії про можливості в межах грантових конкурсів проєкту “Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні” можна подивитися тут: https://www.youtube.com/watch?v=6cH3vG_za7g

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.