bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на поставку меблів та постільних приналежностей
14.01.2022

Запрошуємо вас подати комерційну пропозицію на поставку меблів та постільних приналежністей.

Правила складання пропозицій, процес аналізу пропозицій і вибору постачальника описані в інструкції, що знаходиться на другій сторінці файлу форма комерційної пропозиції 001.

Ваша пропозиція має містити заповнену форму комерційної пропозиції з підписом і печаткою та технічний опис з фото пропонованих товарів у вільній формі.

Заповнена форма комерційної пропозиції повинна бути підписана уповноваженою особою та завірена печаткою. Всі сторінки пропозиції необхідно зазначити ініціалами.

Пропозиції необхідно подати до зазначеного в формі комерційної пропозиції терміну закінчення збору пропозицій. Скан пропозиції потрібно надіслати за адресою: [email protected]

Скани повинні бути кольоровими і чіткими, невеликий текст повинен легко читатися.

У темі повідомлення електронної пошти необхідно вказати:

RFQ-ARQ HADC-2022-001 Furniture for HADC 20.01.2022  15-00 [назва вашого підприємства].

Пропозиції, отримані після закінчення терміну подачі або за адресою електронної пошти, відмінному від зазначеного вище, розглядатися не будуть.

Всі питання щодо цього конкурсу необхідно надсилати електронною поштою за адресою:

[email protected]

Просимо утриматися від дзвінків або візитів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що меблі в формі комерційної пропозиції 001: ліжко односпальне, тумба приліжкова, стілець зі спинкою, стіл обідній повинні бути виготовлені з матеріалів, що витримують тривалі та регулярні впливи хімічних реагентів та ультрафіолету, які використовуються для проведення дезінфекції, санітарної обробки, антибактеріальної обробки та інших методів впливу. Також не повинно бути недоступних кутів, де не можна було б обробити поверхню відповідними хімічними складами.

Переможець тендеру або переможці зобов’язуються підписати  контракт за формою наданою БО “БФ”ЦГПР”, невід’ємною частиною якого є Етичний кодекс. Докладаємо даний документ для вашого ознайомлення.

Дякуємо.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.