bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд сприяння демократії підтримує проекти, які сприяють розвитку громадянського суспільства
27.04.2022

UPD Прийом заявок припинено

Фонд сприяння демократії розпочав свою роботу в Україні з 1996 року задля підтримки ініціатив, які роблять внесок у розвиток відкритої та конкурентної політичної та економічної системи, а також захисту прав людини. Відтоді Фонд профінансував понад 1000 проектів, які були реалізовані українськими недержавними громадськими організаціями.

 
Фонд сприяння демократії Відділу преси, освіти та культури підтримує проекти, які сприяють розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості в Україні. Пріоритет надаватиметься тим проектам, які будуть спрямовані на зменшення руйнувань та страждань завданих російським урядом, а також підтримки українців, які найбільше постраждали від війни спричиненої неправомірними діями російської федерації.
 
 
Прийом заявок: відкрито
Максимальна сума гранту: $250,000
Максимальна тривалість проекту: 12 місяців
Кількість грантів: декілька
 
 
Видача грантів залежить від наявності коштів для їх фінансування.
 
 
Правила подачі заявок
 
Необхідно надати наступні документи:
 
1) Обов’язкові форми заявок:
 
 
2) Проектна заявка: Фонд сприяння демократії пропонує форму заявки, доступну тут. Ви можете використати власний формат проектної заявки, але він повинен враховувати всі наведені нижче пункти. Проектна пропозиція має містити достатню кількість інформації, аби кожен, хто не знайомий з темою, міг зрозуміти, що точно хоче зробити заявник.

Cтислий опис проекту. Короткий виклад запропонованого проекту, включно з цілями проекту та очікуваним впливом.
 
Інформація про організацію. Опис попередньої та поточної діяльності, який демонструє здатність виконати проект, включно з інформацією про всі попередні гранти від Посольства США та / або інших урядових установ США. Це повинно включати інформацію про загальну аудиторію організації в друкованих, електронних ресурсах та соціальних мережах.

Опис проблеми. Чіткий, короткий та обгрунтований виклад проблеми, яка потребує вирішення, та пояснення навіщо потрібен запропонований проект.
Цілі та завдання проекту.“Цілі” пояснюють чого хоче досягти заявник. «Завдання» стосуються проміжних досягнень на шляху до цілей. Вони повинні бути досяжними та вимірюваними.
 
Програмна діяльність. Опишіть програмну діяльність та те, як вона допоможе досягнути поставлених цілей.
 
Методи та дизайн програми. Опишіть як працюватиме проект для вирішення заявленої проблеми та досягнення мети. За можливості, просимо надати логічну модель.
 
Календар заходів. Надайте графік виконання проектних заходів. Включіть дати, час та місця запланованих заходів та подій.
 
Ключовий персонал: Імена, посади, роль в проекті та досвід / кваліфікації ключового персоналу, залученого до проекту. Вкажіть яку частину їх робочого часу буде використано в цьому проекті.
 
Партнери. Вкажіть назви та способи задіяння в проекті ключових партнерських організацій.
 
План моніторингу та оцінки програми. Це важливий компонент всіх успішних проектних заявок. Зазначте як протягом виконання проекту здійснюватиметься моніторинг діяльності, аби переконатись в тому, що всі заходи відбуватимуться вчасно і як оцінюватиметься програма на відповідність цілям проекту.
 
План фінансування, або підтримки проекту після закінчення дії гранту, або наявність інших ресурсів, якщо такі наявні.
 
3) Обґрунтування бюджету: Після заповнення форми бюджету SF-424A (див. вище) надайте окремий опис кожної з бюджетних витрат.
 
4) Додатки:
 
Резюме ключового персоналу, який бере участь в проекті (макс. 1 сторінка)
Документи про реєстрацію організації
Номер DUNS та реєстрація у www.SAM.gov
 
 
Всі документи необхідно надіслати електронною поштою на адресу [email protected].
 

Коментарі

Олена Яцьківська   717 днів тому   #  

Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, заявка подається на українській чи англійській мові? Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   715 днів тому   #  

Вітаємо пані Олено! Зверніться, будь ласка, з цим питанням за адресою електронної пошти, вказаною організаторами в оголошенні.

  •   Пiдписатися на новi
Олена Миколюк   716 днів тому   #  

Доброго дня, підкажіть чи універитети можуть підійти під категорію учасника цього проекту?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   715 днів тому   #  

Пані Олено, добрий день! Зверніться, будь ласка, з вашим питанням до організаторів за адресою електронної пошти, вказаною в повідомленні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.