bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бібліотекарів навчають реалізації конституційних прав
27.10.2014

Невід’ємне право громадянина демократичної держави – вільно обирати владу. Неодмінний обов’язок демократичної держави – забезпечити своїм громадянам можливість реалізувати виборче право. Україна зробила європейський вибір демократичного розвитку. Громадяни України очікують впровадження європейських принципів діяльності органів влади та цивілізованих норм політичної культури

Саме тому з жовтня 2014 р. Українська бібліотечна асоціація за фінансової підтримки Посольства США в Україні реалізує проект «Бібліотеки і виборчий процес: навчаємо бібліотекарів і виборців конституційних прав».

22 бібліотеки України розпочали проведення циклу вебінарів, які спрямовані на отримання громадянами України знань про механізми реалізації своїх конституційних прав під час виборів.

Навчальні вебінари інформують про:  

• Виборчі права громадян України

• Вибори народних депутатів до Верховної Ради України

• Вибори Президента України

• Вибори депутатів  місцевих рад та сільських, селищних, міських голів

• Способи захисту своїх виборчих прав

• Діяльність Центральної виборчої комісії

Формат вебінару дозволяє користувачам пройти навчання, не виходячи з дому. Фахівці бібліотеки пройшли спеціалізоване навчання з питань проведення тематичних вебінарів та можуть поділитися знаннями з кожним громадянином України, який бажає ефективно реалізувати своє виборче право.

Той, хто не зможе прослухати вебінар у реальному часі, зможе використати запис всього навчального циклу, який буде доступний на сайті бібліотеки-учасниці проекту (http://bit.ly/103iVib).

Координатор – Головний тренінговий центр для бібліотекарів Української бібліотечної асоціації у м.Києві.

Ми маємо допомогти нашій державі бути демократичною.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.