bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині мешканцям пропонують підтримати Програму соціального захисту ВПО з інвалідністю
19.07.2016

Експерти ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» підготували проект типового звернення до міських голів Краматорська та Слов’янська на підтримку проекту Програми соціального захисту та адаптації ВПО з інвалідністю. Для того щоб підтримати Програму, кожен мешканець в Краматорську і Слов’янську може завантажити файл з текстом звернення, заповнити свої контактні дані (ПІБ, адреса, телефон) та надіслати звернення електронною або звичайною поштою до міської ради.

Завантажити текст звернення можна за посиланням.

Проект Програми передбачає створення консультаційних пунктів на базі органу місцевого самоврядування, бібліотек  та НУО для надання безоплатної правової допомоги ВПО з інвалідністю та їх супроводження у відносинах з соціальними службами, запуск рубрики в комунальних ЗМІ для публікації корисної та довідкової інформації для ВПО з інвалідністю, випуск електронного бюлетеню з корисною та довідковою інформацією для ВПО з інвалідністю та розробку за допомоги експертів та громадськості проектів модернізації соціальних об’єктів та державних установ з урахуванням потреб людей з обмеженими можливостями.

В організації упевненні, що активна участь місцевих мешканців дозволить прискорити процес прийняття Програми соціального захисту та адаптації ВПО з інвалідністю в міських радах Слов’янська та Краматорська.

Громадська кампанія “Ми всі рівні” виконується ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Коваленко Сергій Олександрович
  • [email protected]
  • +38 (093) 507 76 95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.