bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Бахмуті громадські активісти навчались протидіяти дискримінації в громаді
13.11.2017

10 листопада у місті Бахмут за ініціативи ГО “Інститут розвитку та соціальних ініціатив” відбувся навчальний семінар для громадських активістів, молоді та вчителів «Культурна різноманітність: проблема чи ресурс?».

Під час заходу учасники дізнались про те, Що таке стереотипи та які вони бувають, розглянули різні форми дискримінації та методи юридичного захисту осіб, що зазнають дискримінації, обговорили можливості культурної різноманітності для розвитку громад.

Як зазначив керівник проекту Сергій Кошель, мета ініціативи – створити атмосферу довіри у місцевих громадах Донбасу, у якій люди матимуть можливість мирно й ефективно взаємодіяти з іншими задля сталого розвитку своїх громад. Один з важливих інструментів вирішення конфліктів, який необхідно використовувати  – медіація на рівні місцевих громад. У медіації використовуються інноваційні технології переговорів, які націлені на прийняття креативних рішень сторонами і не концентруються тільки на їх правових позиціях, максимально задовольняючи реальні інтереси та потреби всіх сторін.

Проект “Діалог та побудова довіри заради суспільного єднання в Україні” здійснено ГО “Інститут розвитку та соціальних ініціатив” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.